322

Анонимен

преди 5 години

anonimenЛицемер и демагог

321

Тази лелка е срам за нежния пол. Срамувам се от нея!

320

Iceblast88

преди 5 години

До всички гербери и бесепари! Искам да се замислите (ако можете) върху следното:Ако Герб и БСП не бяха едно цяло, то нямаше ли Бай Тиква да натисне Цацата да осъдят Курвалина?След като тази е на свобода, не ви ли светла лампичка, че БСП и Герб са комбина?След като когато Орешарски беше на власт Бай Тиква не го осъдиха за каквото и да е не ви ли светва лампичката, че и БСП не го искат вън от политиката? След като нито едните, нито другите не са направили нищо един против друг защо им се връзвате

319

Анонимен

преди 5 години

Другарката е спец от ТКЗС-та и АПК-та! Още им ядем попарата от едно време! Сега е бизнес дама,да си гледа бизнеса от приватизацията!

318

Анонимен

преди 5 години

Тая първо да обясни как се е облажила от приватизацията! Второ, да остави хората да си протестират сами! Тя не им е нужна! И трето, да замълчи за малко! Не е специалист по всичко!

317

Ха-ха

преди 5 години

Само така Корнелке. С козите напред. Ама май си ги изтървала :)

316

Iceblast88

преди 5 години

Ако се направи оценка колко е пазарната цена и какви пропуснати ползи ще имат хората и те се компенсират подобаващо, то те ще се съгласят с евтаназията. Но когато им се хвърлят подаяния няма как да са доволни. И за пореден път комуниста Борисов вместо да накаже виновните той кара народа да плати, но не и да уволни балдъзата на стринката на братовчеда по девета линия. Ето това е проблема! Че в България няма десен политик! Всички са си *** и рода!

315

Iceblast88

преди 5 години

Така хем преките виновни ще си понесат вината. Хем ще бъдат дисциплинирани и следващия път няма да вземат 20 лева рушвет за да влезе месо което да нанесе щети за хиляди левове на държавата и хората. Като оставиш няколко месеца без заплати митничарите те сами ще намерят този които е пропуснал заразата и сами ще си се оправят с него. Те си се знаят кой е виновен. А сега гражданите пак трябва да платят, но не целия размер на щетите нанесени от корумпирани държавни ***! ОТНОВО! Това е проблема!

314

Iceblast88

преди 5 години

Реално проблема не е в избиването на животните, а в парите които хората получават насреща. Тук вече идва ролята на държавника. Ако нямахме комунист на власт, а истински десен политик той би казал следното:Тъй като болестта е дошла от Турция, това означава, че агенция митници и техните служители в него район не са си свършили работата. Затова даденото животно и се изплащат на собствениците на пазарните цени като парите се взимат от фонд работна заплата на агенция митници в него район и толкова!

313

Паметлив

преди 5 години

Напомням на ездачката на кози че по време на соца имаше програма Странджа - Сакар република на младежта която катастрофира безславно-просто нямаше лековерни които да се вържат на този номер.В село Студена още стърчат комините на бунгалата напомнящи за тази авантюра.Но твърдоглавите цоциалисти никога не се учат от грешките си.

312

Нинова палач на БСП

преди 5 години

С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България.

311

Зозо

преди 5 години

Кака Корни - хахахахахахахахахаахахахахаааааааааааааааааааааааа. Смешни ***!!!И какво искат, да оставят живи болните кози, та да пламне цяла България от болестта.

310

Iceblast88

преди 5 години

До Да добавяДокато ти и подобните тебе се дърлите кой бил по лош, вашите любимци Бойко и Корнелия се отдават на любовни игри под завивките. Докато вие се плюете, те се целуват и ви се смеят какви сте балами. Комуниста кожата си мени, но си остава комунист до гроб.Затова Бойко и Корнелия си следват плана за цирк пред хората и любов зад кулисите и заедно си крадат докато вие им се връзвате на представлението и се мразите с братята си.Докато вие се гледате и си викате вашите любимци заедно изнасят

309

Iceblast88

преди 5 години

До Да добавяАко държавата беше по добре последните 9 години нямаше да сме намалели с половин милион и да продължаваме да намаляме.Нямаше през ден да бягат затворници от затворите, да има публични убийства, хората нямаше да си броят стотинките за хляб.Какъвто ужас е бил когато БСП са на власт,същия ако не и по голям ужас е когато комуниста Борисов е на власт.И БСП и ГЕРБ са двете страни на една и съща монета на име БКП.Да прави си за едно-червената напаст е проблема,но любимеца ти е част от нея!

308

Iceblast88

преди 5 години

До Да добавяТози твой измислен свят има ли си име?Напредък - ти къде го видя това животно? От 1944г. насам имаме само движение назад. Без значение дали на власт са били БКП или производните им БСП и Герб!И Корнелия не мрази Борисов, набийте си го в червените тиквички. Просто и двамата изпълняват план програма гласувана на първия конгрес на БКП, само имената не са били уточнени. И Борисов и Корнелия са първи дружки и любовници от първата им среща по време на събранието на партията майка!

307

Да добавя

преди 5 години

До Анонимен 324 Как Корнелия няма да има патологична омраза към Борисов , като той ги направи на луди ? Държавата върви напред . Във всички сфери на обществено икономическия живот има напредък.Е , не с темповете с които ни се желае , но повече няма от къде.Имаше и много по лошо.Луканов , Виденов , Станишев, Орешарски.Българите прогледнахме , а русофилете не признават че държавата се развива по добре от умрелия социализъм.

306

Нина

преди 5 години

Червените отдавна са извън властта и Корни с всякакви средства,се среми да се докопа до нея,но просто хората не им вярват. С такава опозиция,не се чудете защо Бойко продължава да е на власт!

305

Шефа

преди 5 години

Проблема не е в изтребването на здрави животни за създаване на изолирана област от чумата!Проблема е , че това правителство със своята некомпетентност допусна чу.*** да премине границата с Турция!Това е и външна граница на ЕС!Борисов след огромните си хвалби и пъчене вкара чу.*** по животните в Европейския Съюз!Това е големия проблем , че сме силни на хвалбите , а народа бере само нещастия от нашите неадекватни действия!Ако не могат да работят адекватно за интереса на народа ДА СЕ МАХАТ!

304

АБВ

преди 5 години

Наистина ли ставало въпрос за чу.***? Не бе, за настинка става въпрос! Тези заболявания много си приличат и даже и най - опитните ветеринари и лаборатории трудно ги различават. Хораааа, мислете! Използвайте мозъка си! Трудно е , но не е невъзможно! Не оставяйте Нинова да мисли вместо вас. Не е нужно да сте ветеринари за да разберете какво се прави при възникване на такова заболяване. Четете бе хора, четете и мислете!

303

Анонимен

преди 5 години

Тази жена ТРЯБВА да бъде съдена заради възпрепятстване на световно одобрени мерки за борба срещу чумата! Тя едва ли не иска цяла България да пламне с тази болест, обладана от тази патологична омраза към ББ!