8

999

преди 5 години

До rastafarПоследните президентски избори в България!Всички кандидати - цветни,ама!Независимо дали са оранжеви,червени сини или квито и да са- се оказа че всички са възпитаници на една школа и бивши членове на една и съща партия!Резултата - все още 30 години сме в преход!Така че,тези съкращения в Турция са доста уместни и оправдани!Естествено,в зависимост кой за каквато промяна се бори.Вие в България Ви е по удобно да тъпчете на място.С бивши социалисти да правите капитализъм.Няма да стане

7

999

преди 5 години

До привет от ГерманияПривет от България!Ти знаеш ли за оня евродепутат,дето заради плаката и словесна препратка към Меркел - освен че му се наложи солидна парична глоба ами се лиши и с имунитета си?!Щом си в Германия си наясно със законите там.Заповадяай в България - да видиш разликата.Ще видиш ,че : България е мн.по-демократична,от Германия!Разликата е : за нас демокрацията е свобода,анархия !За немците - ред и дисциплина!

6

Анонимен

преди 5 години

До rastafar N-3HUBAVO,CE NYAMAME I NIE INTELIGENZIA,TA DA YA PRATI I NEYA V ZATVORA

5

1

преди 5 години

До привет от Германия,не плачи на чужд гроб,не знаеш къде му е главатттттааа.

4

привет от Германия

преди 5 години

Аз също така мисля ,че извънредното положение за турците едва сега започва след като Ердоган стана "султан" и взе едноличната власт в ръцете си ! Сега ще разберат турците от къде изгрява слънцето и ходжа свинско яде ли !

3

rastafar

преди 5 години

До "привет от Германия"Мисля, че няма на какво да пикаете - в Турция няма демокрация откато Ердоган е на власт. Той уволни и прати в затворите цялата демократично мислеща интелигенция ...

2

Анонимен

преди 5 години

една ле булка има, та носи халка тоя

1

привет от Германия

преди 5 години

То е ясно какво е положението с така нареченото извънредно положение !Всеки който каже някаква критика към султана ще бъде обвиняван в съучастие в тероризъм ! Тоест оказва се ,че в Турция положението е извън реда , извън всякакви демократични норми , то затова е извънредно положение ! Извънредно положение имаше дори в медиите за референдума и на изборите опозицията почти нямаше медийно пространство ! Да им пиикая на демокрацията в Турция !