13

питанка

преди 5 години

А *** дето ги милвате по главите от името на държавата постоянно как ще ги набутате в училищата, за да се образоват?

12

Анонимен

преди 5 години

TEZI DEZA NE SA NA MINISTARA ILI NA GERB-TE NE SA VASHA SOBSTVENOST.ZAPOCNAHA DA RAZPOLAGAT S NARODA KATO NEGOVA CASTNA SOBSTVENOST.

11

абсолютно си прав

преди 5 години

До БПФТия, с извинение,министри на маймуни ще станат,само да не носят отговорност!Тоя и за портиер не става!

10

даскал Пандо

преди 5 години

Всички знаем ,че това са децата на ромите !!! Не посещават училище и по-добре ! Нека да тънат в безпросветност ! На човек насила можеш да вземеш,но не и да дадеш!!!

9

Тръба

преди 5 години

Всяко кебапче - пирон в ковчега на империализма!

8

Анонимен

преди 5 години

деца трайно живеят в чужбина и дали посещават уч. в други държави.....това не е проблем на Б-ия, в Гер. за разлика от Б-ия семейството получава писмо и детето влиза в системата, ако родителите не го направят. Освен различните у-ща според нивото на детето, има и така които се занимава персонално с деца, които не се вписват в никое от другите. В Б-ия учебника за топ училище и в училище в ромската махала е същия, като там децата дори бъл. не знаят и не раз. учителя. Да факт, не вярвах докато го гл

7

Анонимен

преди 5 години

Няма как да ги пратя децата си на у4илище за да станат наркоман4ета. Ако вие жал за дилър4етата на дрога 4е ще умрат от глад това е друг въпрос тавариш Въл4о. Съпругата ми е у4ителка и пред о4ите и се слу4ват наи фрапиращи неща. Но според закона тя няма право да ги докосне малолетните наркоман4ета щото ще я осъдат да лежи в затвора. Та препоръката ми е до родителите. Не пускаите децата си в у4илище за да не о4увате наркоман.

6

Сержант

преди 5 години

Абе , дали ще е в училище или не няма значение, важно е на изхода да има качество. То сега като има ученици , а на изхода *** ще продължи. трябва да се търси каачеството на изхода на образованието. и няма как да завършват 50к, а във "висшите училища" да има 70к свободни места. Това само по себе си говори, че образованието в това си състояние е пълен ***

5

Анонимен

преди 5 години

Трудна работа,положението вече е изпущено!А и стотици чаавето по маалите се раждат и живеят като саморасляци,за сметка на това техните родители получават не малка социална издръжка.

4

След 20 години

преди 5 години

20 години напред ли? В България, министре няма за има образовани до 10 години. След 20 години няма да има МОН

3

Samo minavam

преди 5 години

Гащник,колкото повече *** вкарваш в училищата,порпорционално българи бягат.Ама пуста кражба на пари,

2

Анонимен

преди 5 години

Този може да постави за цел всяко дете инженер, но няма как да се случи.

1

Анонимен

преди 5 години

Я да въведат отново петилетките и да видят,как ще ги изпълняваме за три години!