7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Европа ще се пълни докато се пръсне

6

идиото

преди 5 години

до неграмотните "журналисти" : заглавието трябва да е 'Гърция пак Е входна врата за имиграцията в ЕС" ! Неграмотни ***!

5

Българина

преди 5 години

Юдеите продължават с атаката над над европа, като отмъщение от Адриан насам, а ние спим и търпим всички нпо фондации внимателно координирани и управлявани от вашингтон и йерусалим. До кога така?

4

Анонимен

преди 5 години

С тези данни се опитват да ни убедят, че вече не пълнят Европа, но не е така. Лъжец е този който казва че емиграциония натиск срещу България е нулев, затова ли през няколко дни във вътрешноста на страната се засичат групи по 20 човека главно от ирак и авганистан, заради нулевия натиск? А колко не са засечените?

3

Анонимен

преди 5 години

"Европейските граничари съобщават за увеличаване със 166% на влизанията през последната година"Задачата на граничарите да броят мигрантите ли е или да спират незаконното преминаване на границите?И вече не идвали с гумени лодки, а с корабчета. После корабчетата ще станат кораби, по-големи кораби и т.н.

2

Анонимен

преди 5 години

изграждане на затворени лагери в граничните държави от ЕСясно, и да няма сега самолети, скоро ще се появят, Баце за пари всичко дава

1

A де

преди 5 години

ако гърция е врата за миграцията ние какво сме....ПОРТАЛ ? как е чумата в гърция ? нали всичко от изток първо ни удряло нас