6

Анонимен

преди 5 години

А случайн тези над 50% да са афро-латино-демократи ?

5

Анонимен

преди 5 години

Американците не следят политиката. Няма как да има такъв висок процент. Поредната фейкк статия. Дни наред джуджии пак се прехвалва и прехвалваа , а истината е един чадър.

4

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя вот бе, машините за вота са поръчани преди 6 години и производител във фирмата призна, че имат вратичка за отдалечен достъп. Tуй значи, че либералите и демократите са хакнали изборите но са допуснали някаква грешка и са натаманили Тръмп по погрешка и досега са печелили с фалшификации

3

истина

преди 5 години

От сутрин до вечер повечето медии в САЩ повтарят едно и също Русия са лошите,те са се на мешали в изборите и пр.лъжи без доказателства,това е някаква масова психоза,различни от тези мнения не се допускат,там вече няма демокрация всичко и всички са под контрол.

2

сара

преди 5 години

Не знам каква е истината за намеса или ненамеса в изборите. Има един въпрос обаче, който ме занимава - поради каква причина цивилизованите, живеещи в модерен свят американци имат по презумпция винаги негативно отношение към Русия. Дори за елементарни поводи и ситуации . На това му казвам средновековие.

1

Ха ха ха

преди 5 години

Допитване на Ройтерс... По- нататък няма смисъл да се чете!