66

абсурдия

преди 5 години

Гербавите платени тролчета за всичко твърдят че техните работодатели са прави. Като сте прави защо страната все повече изостава от Европа. Всяка година заплатите там се увеличават в пъти с нашите и пропастта се увеличава? Кажете ве михлюзи!

65

Анонимен

преди 5 години

как да пишем за животни като думата с в и н е се цензурира. Не е толкова лоша тая дума, по гнусна е СО РО СО ИД и платена медия.

64

абсурдия

преди 5 години

Къде е държавата да контролира какво се внася от турските шпиони тук?- ч у м а- отровни и некачествени храни- некачествени и отровни дрехи.Някой нещо изследва ли и после хоп три огнища едновременно на три различни места. Това случайно ли е. Какво им е адекватното на действията. Сега карат ловците да избиват здрави диви ***, щото в Румъния имало чума. По единствения метод който разпространява чума - лов групово с глутници кучета, които ще прогонят свинете в Румъния а после ще се върнатсчума

63

Байфидан

преди 5 години

Някой журналист ще се разходи ли сред протеста да види колко са животновъдите? Защото на мен ми се стори, че има доста софийски пенсионери (разбирай симпатизанти на БСП) и едни яки момчета, които едва ли гледат животни.

62

Валентин Груев

преди 5 години

не само в БеГето а по целия свят не се ли оправи изборната система (целта е НЕ-манипулирани избори) тия протести са просто ФАРС и нищо повече :( събуждайте се бе хора 21 века спите :(

61

баба ми

преди 5 години

Водиш си кравата сам и не се обясняваш, не искаш пари и не точиш сополи!Сега се разиграват егати трагедиите пък и гнусни лъжци като теб обясняват как навремето нямало зарази и убиване на животни.И още нещо - когато животните са били повече са се извозвали с камиони и заравяни неизвестно за хората къде.Ако са били малко направо са хвърляни живи в ями и са оставяни там да си умрат от болестта или под тежестта на другите животни, за да не се харчат пари за умъртвяването им.Разбра ли лъчлив, червен

60

баба ми

преди 5 години

До министър Ал. Ивановпрез социализма за периода 1986-1989г няма нито едно ефтаназирано животноЕй ЛЪЖЕЦ ЧЕРВЕН, на кого ги разправяш тези врели некипели?Унищожаване на болни животни е имало през СОЦ-а и то не едно и две.Баба ми ми е разказвала как са карали животни на екарисажа - съобщава се по радиоточката, че в еди коя част на страната има зараза по даден вид животни.В един кой си ден стопаните са длъжни САМИ да си закарат животните до ТКЗС-то където органите предприемат съответните мерки.

59

министър Ал. Иванов

преди 5 години

След 2001г няма ветеринари на граничните пунктове и вноса на болни животни е практика от години , през социализма за периода 1986-1989г няма нито едно ефтаназирано животно и тогава земеделския министър А. Иванов си е свършил работата за разлика от Порожанов.При МС на НРБ имаше Щаб по ветеринарно епизоотичната обстановка в България с шеф агроминистъра - днес няма такъв щаб в МС . Защо страната днес не е сезирала Международната организация по епизоотиите с шеф акад. Никола Белев който да помогнеПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2018/07/17/evtanaziiata-zaradi-chumata-zakonna-opoz

58

Министър Ал.Иванов

преди 5 години

Нека пострадалите животновъди да се обърнат към Президента на Международното бюро по епизоотиите със седалище в Париж академик Никола Белев да му съобщят за престъпното избиване на животни от сегашния български земеделски министър Порожанов който министър не се обърна за съдействие към Бюрото по епизоотиите а започна на своя глава да върши геноцид. Нека академик Белев защити българските животновъди и осъди действията на Порожанов , а и ще му иска и оставката. Нека Световна организация научи това

57

Избирател

преди 5 години

Оставка и избори за НС с променен избирателен закон!Който няма Здравни права да няма и право да гласува

56

Българин

преди 5 години

До БайфиданДа да, сънувам аз!?Ще видиш като дойдат бежънците да изнасилват жена ти и да ти откраднат туршията.Аз моята туршия я зарових в градината, зада немогат дая намерат.Става страшно!

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 49Бойко трябва да бьде свален от власт този човек нищо добро не е направилСъгласен съм!Не направи нищо за предоговаряне на цените на газта и за това плащаме най-скъпия руски газ в Европа.Горивата ни също са най-скъпи.Лукойл не плаща данъци.Росенец е руски анклав където държавни органи не могат да стъпят!България става руска губерния, а той БЕЗДЕЙСТВА !

54

Байфидан

преди 5 години

До Българин. Събуди се, вече е 10, сънуваш смешни конспирации.

53

Анонимен

преди 5 години

Госпожо Нинова повикайте спешно Динко и Перата!Само те ще помогнат на Балгариа!

52

Българин

преди 5 години

Боят нъстана!Народе помогни да предотвратим плана на Боеко Борисов и Меркел да заменят козите в Странджа с бежънци.Самолетите вече кацат!Става страшно!На възстание братя!

51

изнервен

преди 5 години

Предлагам пРезидентът да свика КСНС и защото аз имам сърбеж в чатала и не знам как да го лекувам. Да обсъдят казуса и да ми дадат решение.

50

Мислеща до Грамотен

преди 5 години

Аз също прочетох извадки от доклада. Той е направен от 4-*** ветеринари и сте прав, че няма изразена епидемия. Даже в доклада се изказва съмнение изобщо дали това е чума, и се искат повторни лабораторни анализи. Казва се, че клиничната картина е характерна за други заболявания като син език, шарка, шап и др. Изрично е написано, че в европейската част на Турция НЯМА огнища на чума! В доклада никъде не се препоръчва масово избиване на животни!

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Ти чакаш на тях?

48

Анонимен

преди 5 години

Бойко трябва да бьде свален от власт този човек нищо добро не е направил

47

Допуснаха заразата п

преди 5 години

По животните, как да сме сигурни, че мижрантите няма да пренесат зарази и по хората. На 20 метра от лагера на бежанците в "Овча купел" има детска градина. Ако там пламне зараза и децата ли ще избият?