36

Анонимен

преди 5 години

И сега, веднага, можем да минем на еврото. Трябва да разрешат плащания вътре в държавата с евро - и готово. Няма да чакат нищо. Целта им е друга. Чакат едни пари да се освободят за харчене, за да има за още мандати.

35

Има рискове

преди 5 години

НАГЛи престъпници на власт от 9 .11 1989 година ползват за показно ограбване на милиарди годишно нарочно създадени групировки маскирани като партии..Писнало име да конвертират ограбените милиарди от народа от левове в евро.За над 5 600 000 българи нямащи доходи за оцеляване съгласно европейските стандарти риска е огромен.

34

Анонимен

преди 5 години

Ако всичко мине едно към едно и цени и заплати - няма проблем. Ама по трънския курс , май няма да стане, независимо от всички увещания. Да ми разправят, че всичко ще си мине - пропорционално(от 7 лв. месото щяло да стане 3.50 евро ), си е фантастика, каквато и Рей Бредбъри не е писал.

33

Шопо

преди 5 години

Най -ценното качество на парите е тяхното количество ! Дайте ми един вагон железни левчета и ме оставете да гладувам...

32

Анонимен

преди 5 години

Дай боже никога да не заменим лева с евро!!!Господ си знае работата...ще бъде друго правителство ...я ни има като нация или няма кой знае??Мноого време има ...А тези изисквания едва ли ще се изпълнят !!!Така че ..времето е с нас .Евро им се е приискало ..*** .Нямам думи!!Що не им се прииска да пооправят живота на обикновения българин или нещо друго ??Нямат полза ...тиквеници!!!

31

Анонимен

преди 5 години

Ако харчим пари за АЕЦ "Белене" или за отбрана и правим това на кредит, ще имаме загуби. Много добре. Но, АЕЦ КОЗЛОДУЙ, МОЖЕМ ДА ОСТАНЕМ И БЕЗ НЕЯ. ТОВА ЗНАЧИ- ЩЕ КУПУВАМЕ ТОК ОТ ОТ СВОБОДНИЯ ПАЗАР ПО ОКОЛО 35 ЕВРОЦЕНТА. ЗНАЧИ УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА ЗА БИТА ОКОЛО 4-5 ПЪТИ, КАТО НАЧАЛО В БЛИЗКИТЕ 2-3 ГОДИНИ. ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

30

Анонимен

преди 5 години

До 28 Свързани лица към банка, се разбира с ПОДКУПЧЕ.

29

Анонимен

преди 5 години

Явно "еврото" ще е лайтмотив на Борисов 4. То на българинът толкова му е достатъчно, да се върже.

28

Анонимен

преди 5 години

Освен евро друго няма как да дойде. Дори и руснаците ще му се израдват.

27

Анонимен

преди 5 години

Абе има банки дето си отпускат кредити на свързани лица и така затъват. БНБ си затваря очите, ама от ЕС не спят и гледат циркове. Ще секнат парите за втори лифт, мислА.

26

Циник

преди 5 години

Най-важното е написано в заключението !"България е инвестиционна пустиня" !!!Даже паптийците, и мутрите-партийци се изхитриха да изнасят окраденото зад границаАз винаги съм казвал - Бягайте овреме...ама родоЛюпЦите - едно си знаят - едно си баят!

25

Анонимен

преди 5 години

За Еврото не зависи нито от премиера нито от Решетников.Живота го налага. Фирмите от многонационален интерес, банки, търговия, транспорт.

24

Анонимен

преди 5 години

До 17 осман. Турция е 80 мил. Но само 20% от нея е в азиятската част. Останалите 60 милиона са в европейската територия. След 15 - 20 години европеиската част ще мине и икономически в ЕС. Голямата територия от 40 милиона население ще е в Азия.

23

вижда се

преди 5 години

AМА НИЕ ДЪРЖАВА НЯМАМЕ ,А НЯКОЙ ЕВРО СЪНУВАТ !!

22

Друг поглед

преди 5 години

Най голям е процента на бедните. Така, че в еврото ? е спасението. Богатите около 10% ще загубят но не от смяната. А от липса на интерес към политическата власт и тяхната протекция.От новия начин на живот.Всеки способен / знаещ и можещ/ ще мине на почасово заплащане в ?. Кредитите ще са по стандарти на банките в ? на ЕС - до 2%. Земеделието ще се раздвижи от частни самостоятелни производители и търговци. Транспорта ще мине на частни превозвачи.

21

Анонимен

преди 5 години

Тука има - тука нема. Един милиард евра трябвало да внесем. Да помагаме на гърците ли. А, мерси.

20

знаещ

преди 5 години

ако не се нотискаме сами за еврото е възможно смяна 1:1

19

тлъст политик

преди 5 години

пак ще ви оберем загубеняци!!

18

Анонимен

преди 5 години

Паталогично! Ойдеа си бабите!

17

Анонимен

преди 5 години

Реалистична или фантастична бедност очаква българина?