19

Анонимен

преди 5 години

тия в Каталуния ли ги обучават.

18

Валентин

преди 5 години

Да те вербуват в името на ДжихадаНали ви е ясно как ги "вербуват"? - яко секс с разни незадоволени имигрейшън-френдли феминацита, коткогледачки и други неудачни женски аутсайдери и те после са готови на всичко, за да отговорят на очакванията на новата си "общност".

17

Анонимен

преди 5 години

Сорос и Иван Костов са виновни.

16

:)

преди 5 години

Ако ме потърсят подобни или член от семейството ми, с радост ще се срещна с тях на по-усамотено място, след което ...

15

Борислава

преди 5 години

И аз съм бяла робиня , затворена в БарЦелона !

14

шаш

преди 5 години

Кой създаде ИДИЛ ? Тези , които създадоха условия за бежанския поток т.е Запада и САЩ , тези които предизвикаха Арабската пролет и унищожиха умишлено законите правителства.Сега берем плодовете на " цивилизования" Запад.

13

Анонимен_777

преди 5 години

Сега ИДИЛ търсят в нета най-вече варианти на: '' Как да се заровим по-дълбоко отколкото Руските бомби достигат?''

12

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Анонименимайки предвид че повечето "импровизирани плавателни средства" с които бежанците се придвижват са руски надуваеми десантни лодки, не е нужно да си директор на ЦРУ, за да кажеш #кой

11

Анонимен

преди 5 години

кой създаде идил, въоръжи ги, спонсорира ги и ги нарече бунтовници? не са ли същите, които предизвикаха бежанската вълна в европа. директорът на цру може ли да каже?

10

bluesky1

преди 5 години

Днес.бг, спрете с тези сензационни заглавия, а съдържанието на статиите кръгла нула! Освен това изложението е нелогично, несвързано и непоследователно...явно евтина препечатка и некачествен превод...мхм....оправете си малко нивото, де!

9

джесика вълчева

преди 5 години

аз съм една от белите робини на сорос .

8

Додо

преди 5 години

С какъв самодоволен патос е използвано определението "белите"!!!!Як напън да се харесаме на Сатанистите Сopocoиди! Браво! Сигурни сме, че всичките злодеяния, упоменати в "публикацията" са резултат от факта, че иде реч за жени с "бял" цвят на кожата, нямащи морала и стойностната система на негърката, арабката или пакистанката! Знаехме си, че хората с "бял" цвят на кожата не стават за ***, (защото Сороc и Сие така казват), но сега пък вече сме убедени! Смело заменяйте с популис от Северна Африка!

7

Име

преди 5 години

нито в русия, дори и в китай няма такава брутална, педераска цензура, като тук. кой е *** модеpатоp. ци ганина неграмотен и ***?

6

ТАЗИ НОВИНА Е МНОГО

преди 5 години

МНОГО СТАРА, ЯВНО ДНЕС. БГ НЯМАТ НИЩО НОВО ЗА КАКВО ДА ПИШАТ И ЗА ТОВА ПРИТОПЛЯТ СТАРИТЕ НОВИНИ .......Не ги чете тези бастуни ......

5

Бай Иван

преди 5 години

Объркала се била,не я пускайте обратно в цивилизацията оставете я на бедуините я пустинята щом й харесва ;) !!!

4

Анонимен

преди 5 години

От цялата работа става ясно едно - огромна част от "умерените терористи" са продукт на краварските заблуди, зад които крият болните си амбиции.Останалата част е под-човеци.

3

Вуте

преди 5 години

Само руснаците,ги лекуват успешно тия!!!Другите им търсят права ...

2

Анонимен

преди 5 години

Това си е чисто островянски проблем и нас не ни интересува какво правят ингилизите.

1

Анонимен

преди 5 години

Все презадиволени кифли, които се чудят къде да се ***. Като е лабилна и самотна да стане доброволка и да помага на хора, вместо да ги взривява.