8

Анонимен

преди 5 години

Не ги крийте.. нека всички ги разберат кои са.... как може толкова лесно да отнемате живот бе еейй... *** ***! Човекът беше от тези с голямо ч! Защо е трябвало да го убивате... ***....

7

Анонимен

преди 5 години

Убит е... но ще се потули всичко и най вероятно и самоубийство да го изкарат... така действат в нашата майка България.... а тези къде пишат тук че видиш ли било нормално да пиян да не си намери стаята и видиш ли да падне от покрива... 100% сте хора на точно тези които са го прибили и метнали от покрива.... Ако беше толкова нормално това което пишете... на слънчев цряг трябваше всеки ден да мре по един чужденец... шматки.. аз изкам да разбера имената и лицата на тези с които се е бил...

6

Анонимен

преди 5 години

Бели полета има на много места. От академичните среди ще покажат най точно за какво се разбира. Може да се получи бело поле и в институция или в молекула. В космоса са черни дупки.При фермерите е друго?

5

Анонимен

преди 5 години

Butnal li go e ?? Koi i saschto

4

Анонимен

преди 5 години

Знам пък случа от 20грама ракия. Тупна на земята и едва се свести на сутринта.А нормално си пиеси пие по 200гр.

3

Румен

преди 5 години

Белите полета са частните земеделски ниви на собственици , на които умишлено не им отпускат кредит и ги мачкат за да им използват земята от арендаторите.. 30 години БСП управлява с.арендатори тези имоти. Държавата помага на кръволоците от БКП. ТАКА КОРУПЦИЯТА В ЗЕМЕДЕЛИЕТО НЕ СПИРА.

2

Карлсон

преди 5 години

Близките нормално отказват да приемат истината, че се е напил до такава степен да не знае къде се намира. Колко съм ги виждал такива - той нашият е най-хубав, ама какви ги прави без да знаят близките му мале мале ... а те го мислят за читав.

1

Анонимен

преди 5 години

Когато човек е прекалил с алкохола, е напълно нормално да не си намери стаята и да хукне да гони дивото. Навремето като студент имах едни приятели, които неочаквано завариха в тяхната стая в общежитията напълно пиян непознат младеж, който объркал блока, етажа и номера едновременно. Друг е въпросът дали полицията пак нещо шикалкави, или просто роднините изпитват хиляди съмнения в нещастието си.