61

Анонимен

преди 5 години

До ЛомчанинЗа вас се отнася Н; 67

60

Даниела

преди 5 години

Вие откъде знаете какъв е? Не ви е срам. Ако наистина беше от мръсните служби, едва ли щеше да е на това дередже. Те ни ръководят до ден днешен и не оставят другарите си.

59

Ломчанин

преди 5 години

Аз не разбирам защо занимават толкова народ с този дърт, перверзен сводник. Купил къщи а пък няма пари за ток... Този "отец" от където мине след него е разсипия. Този не е никакъв духовник. Бивш затворник, слушалка на ДС и перверзник са думите които най-добре обрисуват този мошеник!

58

Анонимен

преди 5 години

От една страна е редно църквата да се намесва и да помага на хора изпаднали в нужда. От друга църквата има земя, ами изпадналите в нужда нека я обработват.Както е било в миналото:Отиваш в манастир, и копаеш, гледаш домати, кози и овце.

57

Необходим е разум

преди 5 години

Някога свети Йоан Кронщадски е направил Дом на милосърдието, където хората са се учили на занаят и така са се препитавали, спасявали са се от бедността. Защото помощ от подаяние е нещо временно, не носи полза на човека, а го превръща в консуматор, разчитащ на чуждия труд.

56

Анонимен

преди 5 години

Аз само да попитам-отеца е на преклонна възраст,да е жив и здрав,ама като се пресели при Всевишния,кой ще ги издържа хрантутите?Е те тогава да видят,кой откъде е.Всяко начало си има край.Дай Боже!

55

Анонимен

преди 5 години

Ех,дядо попе,защо си събрал тази дива орда?Бедни били.Ами то и ние сме бедни в тази бедна държава,ама нашия ток си го плащаме сами.Правим си сметката някак,иначе няма друг да го плати.Пък като си ги събрал плати го ти,ако не можеш значи не е лъжица за твоята уста -с чужда пита-майчин помен -така се казва.Я да ги пращаш да работят,да видят как си изкарваме ние парите,дето Ви ги давахме преди дарения.Ако не искат-прав им път,да се разотиват,безплатен обяд НЯМА!!!

54

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

До МНЕНИЕ 60: Имал съм възможноста да го срещна - откровено менте!! Бай Добри, лека му пръст, каза същото преди време!!

53

МНЕНИЕ

преди 5 години

59 , да те ... и циркаджията .Попа поне е Мъж и с Мисия .

52

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

Дедо Иван, ако му беше читава работата, нямаше да прави тия циркове!! *** неговата цялата работа е те такава те - циркаджийска, ако мине!!

51

Къде се покрихте

преди 5 години

Хайде, къде е БХК да се застъпи, да помогне, да се запомни поне с едно добро дело?!

50

Анонимен

преди 5 години

Толкова време Църквата не можа да му реши плоблемите с тока и храната на отеца! Какво пречи на Митрополията да му поеме поне разходите за ток?! Какво?! Да не почне да продава ток ли се опасяват?!

49

Бай Шиле

преди 5 години

Да помолят БатСали да им пусне тока по евтино ще минат,

48

МНЕНИЕ

преди 5 години

Отец Иван прилича на Хемингуей . Браво Отче , само така - гледах го по тв - каза на Държавните Служители дошли с Автомобили за Стотици Хиляди Евра , Носите ли нещо , ако не Довиждане , аз гледам Моето Семейство .Подкрепям ПОПА .

47

Dobre,

преди 5 години

но хигиената, Отче..Не сте Вие отговорен или виновен, но предупредете хората- те да я спазват!И дано има заможни добри хора, защото тези стотици човека , ако не е Отец Иван- пак на нашата социална система ще тежат....БСП за козите се загрижи: а за Отец Иван, който прави добро?( но не да ИСКАТ от Борисов- Корнелия друго не знае.. а да платят с партийни пари тока на бедните.

46

Един грешник

преди 5 години

До АнонименБлажени милосърдните, защото те ще бъдат помилвани

45

Анонимен

преди 5 години

Порногравско селце

44

Анонимен

преди 5 години

На такива не помагам! Всъщност не желая,от все сърце,но държавата не ме пита и помага от мое име! Детето ми не полува и никога не е получавало детски,тъй като навремето заедно с жена ми сме имали неблагоразумието да получим нелошо образование,да инвестираме средства,време и нерви,за да получаваме малко по-високи от изискващите се за това доходи!

43

Анонимен

преди 5 години

От десетина на двеста и петдесет станаха. Урала, бате, че ...

42

Анонимен

преди 5 години

Бог да ми прости, ама тоя човек не ми изглежда на праведен.