52

до 36

преди 5 години

всичко си има граници...

51

Тръмп бил Българин

преди 5 години

Има включена тестова система за проследяване на родословия. За Тръмп с е подава че е над царски наследник живял в Софииското поле преди около 6 000 години.

50

JJIvanov декодировка

преди 5 години

Русия е създадена от Светия дух за охрана на големи територии като наследничка на Дунавска православна БЪлгария..подава някой на филмите за срещата.САЩ са създадени чрез Велика Британия за доуплътняване охраната на Земята.Има условия да са съюзник на Русия в общата охрана...Записите са с издишан въздух на подписаната ХАРТА>

49

Гoшу

преди 5 години

Най-простият президент в цялата история на САЩ от създаването и

48

Гoшу

преди 5 години

Путин казва, че не е била Русия и аз не виждам причина защо да бъде иначе"-----Браво на момчето, умно момче. Става за сервитьор. Добре че е роден богат, иначе щеше да мие *** на Путларах, най-вероятно или да му сервира чай.

47

Анонимен

преди 5 години

Аз съм само от две години президент,мухахахахаха егааааати покорния руски слуга

46

Господин някой

преди 5 години

Пълно разочарование от "демокрацията по американски"Да обвиняваш президента,че е спечелил изборите по нечестен начин,без да представиш нито едно веществено доказателство.Излиза,че Путин е извънземен,а неговите служби разполагат с непознати средства,за да накарат милиони американски граждани да гласуват против волята си.Това само пълен имбесил може да го твърди.Изглежда,че остатъците от демократите на Обама и Килъри са такива .

45

JJIvanov Warning

преди 5 години

Имаме все по жестоки увреждания на биосферата ..Жестоки врагове ликвидирали живота на Земята в края на палеозоя произвеждат все по жестоко вредни техни оръжия с помоща на обсебени хардуерно софтуерни комплекси.ТАзи година от април с е появиха тежки увреждания на биосферата от ОСТЪР ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН СМОГ> готви се ликвидация на човечеството развъдено с временна заповед само преди 8805 години..подава в момента МАГНИТОСФЕРАТА

44

STOP конфронтация

преди 5 години

До нарко преврата в Киев и окупацията на най руската република Украйна за Москва САЩ и ЕС бяха основни съюзници..КАк биха реагирали САЩ ако им бяха окупирали Источните щати вкл Калифорния с сто кила зомби течности подадени чрезПоследва нагла набеждаваща Путин медийна манипулация ползваща fake news за това че Русия била окупирала Крим чак 2014 година.По нареждане на Светия дух Русия освобождава Киевска Русь/Бесарабия Молдавия,Влахия,Крим ,Србия,Гърция/Греция/ Кипър ,Болгария през 18 и 19 век

43

Ала-Бала

преди 5 години

Страни, които нямат идеологически различия и държат по 45 % от ядрените оръжия на Света едва ли са решили да се предават. Тръм - продължителят на Рейгън.

42

а сега де

преди 5 години

Тези дано не се разберат.Американскитепари и технологии със Руските природни ресурси и местоположение е смъртоносна комбинация за ЕС и Китай.

41

Анонимен

преди 5 години

Той и Бойко побъбри с Путин, но вече беше предал България!

40

Анонимен

преди 5 години

прочетох статията до половината и ми стана безинтересно. Не желая да вземам страна, но "обвиненията" срещу Тръмп от сънародниците му ми изглеждат като изсмукани от пръстите

39

Анонимен

преди 5 години

Видяхме ви евроатлантическите ценности. Всеки Българин да бъде заменен с третополов безбоженпрозмангал без национална култура.

38

Asparuh

преди 5 години

Скапаните масони дърпат конците на всички еврогейове и каканижевци. Искат да затрият всяка нация и култура, докато останат самомангалоподобни *** за роби и донори.

37

Анонимен

преди 5 години

Перчема не управлява нищо. Там има конгрес има лобита има банки има корпорациии. Може да говори всипко, но настъпили ги е gooddbye.Нищо не може да направи, без тях. 10 пъти сменя началници на служби, защото знае че снасят всичко на тайните лобита и пак е на кривия път .

36

W

преди 5 години

В БГ, политиката е на портиерско ниво. Едните искат да отрежат топkите на руснаците или американците а другите да ги оближат. Два отбора ку.ви се пенят за да си изкарат ляба и да нахранят гаржетата си.

35

4

преди 5 години

Бг това не засяга изобщо добре че начесаха езици по тел ***

34

Анонимен

преди 5 години

Американците се чудят как да го гръмнат този без да стане кенеди 2.

33

Анонимен

преди 5 години

Целият така наречен "световено либерален политически елит" е в паника!!!!Рушат се извра...тен...ите канони и традиции на кръг от индивиди наложили безнравствените си духовни и морални принципи в продължение да десетилетия над света.Тези индивиди не се се гнусят от нищо и всеки който застане на пътя им е заплашен от физическа саморазправа.Тръмп не просто рискува, а рискува всичко в борбата срещу Deep Stste и Вашингтонското блато.