10

Анонимен

преди 5 години

Топката "Мечта" по един изключителен и символичен начин влезе в политиката.С какъв финес тя беше използвана от Путин и за подарък и като отговор на въпроса на журналист "По темата Сирия в чие поле е топката г-н Путин?".Шедеврално!

9

баба мара

преди 5 години

нищо не са разпределили гн путин се забавляваше през цялото време впк на сащ знаят с кого и какво говори брокерьт общи приказки и кои откьде е

8

Доналд Владимирович

преди 5 години

Е, сега вече оцапах пейзажа!

7

Анонимен

преди 5 години

Според финансовите отчети приходите от газ и нефт са 7-8 % от БВП на Русия..Забравил си само една нуличка да добавиш.

6

Анонимен

преди 5 години

Пак се намърдаха някакви да вземат хонорар.Никой не знае какво са си говорили, чухме само пресконференцията, което са общи приказки.

5

Интересно е

преди 5 години

Дали Оранжевия перчем обеща Източна Европа на кремълския кавал...

4

Учуден

преди 5 години

Не ми е ясно как от среща на "четири очи" е истекла информация до нашите многознайковци.? ХАЙДЕ СТИГА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Дреме им на Путин и Тръмп, владетелите на двете най-могъщи държави, какво са казали някакви пръ-дльовци в някакво ганчовско студио.

2

Ой

преди 5 години

Писачите забравиха да си четат домашното и повтарят стари мантри.Според финансовите отчети приходите от газ и нефт са 7-8 % от БВП на Русия.Това са данни от международни банки а не от ЦК на КПСС.Повече пари изкарва само от жито.Ама едно си баба знае едно си бае...

1

Анонимен

преди 5 години

Никой не им пречи да докарват втечнен газ в Европа. Само рекет и празни приказки. Техните частни фирми едва ли ще продават по-евтино само заради държавната политика на САЩ. Трябва да им плащат държавни субсидии, за да имат конкурентна цена в Европа.