101

Zzz

преди 5 години

Същото поведение имаме и към хамериканците. Политиката не е за ....................

100

Zzz

преди 5 години

До ФутурологИстината е много много дълбока. И който я следва ще намери мир и щастие. А в България много ниско ниво на политика! Едните искат да отрежат тoпкитe на руснаците а другите да им ги oближат! Така не се гради нация и държава :)

99

Хъ

преди 5 години

"Доволни и предоволни", кой е бил булката обаче, като гледам бил е "пуделът на Путин".

98

Русия в ЕС ?

преди 5 години

Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

97

ognyanz

преди 5 години

Ще има доста реакции и в САЩ и в Западна Европа. Добрите отношения между САЩ и Русия вредят на тези западни държави, като Великобритания и Франция, които имат по-голяма тежест (от позицията на стратегически съюзници) когато има конфронтация.

96

Анонимен

преди 5 години

войните може и да се правят заради икономически кризи, но никой не е толкова луд да воюва с русия или сащ. дори и с обикновено, конвенционално оръжие, подобна война означава тотален край на една от тези държави. никой няма физическия ресурс да навлезе в техните територии и да ги задържи за себе си, а закъсалата икономика ще потъва все повече и повече.

95

Анонимен

преди 5 години

хубави, лоши - аз лично не виждам проблем двете най-големи ядрени държави да седнат и да се разберат най-после. в света има достатъчно неприятни страни и режими, едва ли тръмп и путин са представители на най-негативното за човечеството. достатъчно е да се погледнат пакистан и индия, арабския залив, афганистан - всички са огромни проблеми за света, колкото и далеко да ви се виждат. в сащ има милиони руснаци, а хиляди американски фирми са в русия и диалогът е най-нормалното, което да се очаква.

94

Свободен българин

преди 5 години

До опетков 97 - Толкова си далече от истината, че не си струва да ти се обеснява.

93

Анонимен

преди 5 години

А бе Лавров, какво гледаш като тинейджър на когото са отказали първа любовна среща.

92

Анонимен

преди 5 години

до Паментивпреди 4 години обвинението, че руснаците свалиха Боинга се появи преди да е стреляно по Боинга, и това е главното, затова и Малайзия не приема обвиненията срещу Русия, чети, слушай...и американски спътник "случайно" е бил над това място, но информация не дават...те нали руснаците и с Новичок пейките мажат....евтина пропаганда, руснаците вече не са тези, които бяха...само ние, българите не се променяме, все така сме горди, силни, богати и щастливи!44444

91

опетков

преди 5 години

До Четете историята Чел си, но стари книжки по марксизъм-ленинизъм. Войните ги правят малките джуджета с малки пишлета и *** "народи", алкохолизирани с Боярищник. Ако не беше ВСВ, те не биха имали нищо друго "велико"в историята си, която е низ от войни и империалистически завоевания.

90

Паметлив

преди 5 години

Преди 4 години на този ден проруските сепаратисти свалиха малайзийския боинг MH 17 с 298 души на борда.После и се похвалиха с това, но усетили че са се пooсрали леко, веднага свалиха хвалбите...

89

Четете историята

преди 5 години

Не се лъжете войните не се правят от лоши чичковци, а поради икономически кризи. САЩ са в огромна икономическа криза, живеят от собствени средства до средата на годината, а след това на борчове под различни форми. На всички е ясно, че САЩ няма да платят тези борчове НИКОГА. Има два изхода - деиндустриализация и държавен фалит с хиперинфлация или нова световна война. Тръмп е от индустриалния капитал, но шансовете му за успех са по-малко от 10%. След него идва Хилари-2 и 3-та световна война.

88

хахахахах...а

преди 5 години

До Анонимен 92(плевенелиев радев борисов и др) - Кукли на конци.

87

Анонимен

преди 5 години

Кукли на конци.

86

Нико

преди 5 години

Писал съм много пъти за русофобчетата деца и внуци на членове на БКП членувайки в партията единствено от користни цели - апартамент кола почивка помня доброволните отрядници с каква стръв пишеха доноси за съседи познати колеги с моята характеристика ме взеха в жп войски турци роми и хулигани но искарахме отлична казарма в село Одърне плевенско та за русофобите необразовани злобни нереализирали се и.н.д.и.в.и.д.и на калпавия все вълната му пречела .

85

Oвчар

преди 5 години

Наѝ-ми харесват снимки 4 и 10

84

Ала_Бала

преди 5 години

Надявам се да се свали необоснованото напрежение между САЩ И Русия. Основната борба и на двамата с неолибепалите- глобалисти както в САЩ така и в Русия. Идеолигически различия няма. Посетете и двете страни и ще се убедите в тази теза. Колкото до *** медии, не очаквайте да кажят нещо хубаво и за двамата.

83

Анонимен

преди 5 години

Дали не си бъркаха в гащите и си душиха пръстите

82

Анонимен

преди 5 години

До 85САЩ и Русия ще се обединат, и чак тогава ще настане мир на света....Няма да настане мир. Без "полюси" и напрежение в двата края на проводника,в системата няма ток и машината не работи. Старите полюси, старият тип "напрежение" изчезна, но ще има нови и нов тип напрежние. Хората по света все още не усещат примката, която им затягат ... но като усетят...Аз съм песимист.. Хората по света живяха най-добре през втората половина на 20-и век. Това беше "златният век" за обикновеният човек!