215

Грам мозък няма!

преди 5 години

АКО СА ЗАРАЗЕНИ ЗАЩО НЕ СЕ ГОРЯТ ?НАЛИ МОЖЕ ДА ГИ ИЗРОВИ НЯКОЕ ЖИВОТНО И .....ЗА МЕН НАРОДА Е СЛЯП И ДОКАТО СИ ОТВОРИ ОЧИТЕ НЯМА ДА ИМА И ТОВА КОЕТО ВИЖДА И ДНЕС !

214

язък

преди 5 години

Този разединител на народа не ни е нужен.Сляпо слугуване на прищевките на Нинова не е авторитет.Лошо! Много лошо!

213

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

....НЯМА ДЕЙСТВАЩА ДЪРЖАВА, ЗАТОВА Е ТАКА.... НИКАКВИ ДЪЛГОСРОЧНИ СТРАТЕГИИ В НИКОЙ СЕКТОР.... МУТРЕНСКИ *** !!!!

212

Пичове

преди 5 години

не обезлююдявате страната достатъчно бързо, ще трябва да ви подбутнем. Територията ми трябва, че съм я спазарил с едни авери.Б.Б - Т-вата

211

Стандартна процедура

преди 5 години

цял свят, к/ра ми Янко - турците не са и чули за чума, гърците ви се смеят, а нашите бездарници се чудят как да покрият некадърността си и трепят наред, все едно са бълхи това, а не пари и икономика. После що сте бедни - е за това сте бедни, защото си избирате некадърници, че им се радвате после.

210

Алооо

преди 5 години

герберасти запенявени, този президент е избран с мнозинство от хората, за каквото вашият ромбски барон може само да си мечтае :) :) така че лапайте и се потапяйте, демокрация е все пак ;)

209

слаб президент

преди 5 години

Защото като се заразят съседните села ще се наложи да се избият в пъти повече овце.Защото ще има забрана за внос на българско овче месо и тогава лидерката Нинова няма да може да обясни защо се е стигнало до това.Запазвам си правото да напомня за този пост на по-късен етап!

208

Освен

преди 5 години

по физическо, Физкултурника е експерт и по шапа и по чумата и за овцете и за козите.

207

анонимен

преди 5 години

защото г-н Радев има само строева подготовка повече от г-н Плевнелиев

206

Иванов

преди 5 години

При предишна нагла диверсия набеждаща Странджа за тн"шап" поискахме срочно да с е арестуват лаболаторните екипи пратени да заразят десетки хиляди животни с цел ликвидация ..Престъпници от София наложиха медиино затъмнение.Почнаха масовите убииства без д а има "ШАП".Посетих Ветеринарния университет в Стара Загора.ТАм учените докладваха че ШАП НЯМА> В Момино по същото време убиваха всичките 3000 крави от елитна ферма.

205

JJIvanov

преди 5 години

НАвремето нагли диверсанти опитващи се да избият охраната на черно море обезпечавана от домашни и диви птици почнаха втора нагла диверсия известна като"птичи грип". Заразата тогава се доказваше в една лаболатория в Англия с мощни високовредни проникващо радиоактивни скенери облъчваха пробите и доказваха лаболаторен щам HN ..хванахме ги с три лебеда починали в Видинско.Веднага подадоха ,че са били заразени и се чакаше заповед за избиванена стотици хиляди лебеди и диви птици..Сега са инсталирали AIDS activators и GRIP Scanners w птицефермите и цакат когато си искат през камери облъчващи пти

204

Анонимен

преди 5 години

Откога и Радев стана ветеринар???

203

ko4o

преди 5 години

Кой го изб/п/ра този охо-бохо за Президент?! Голямо недоразумение, абсолютен ***, компетентен и с мнение за всичко, а ако се погледне в огледалото или се заслуша какви ги бръщолеви, трябва да се пенсионира.

202

Анонимен

преди 5 години

Простотията удари дъното! Голяма простотия по нашите политици! Това са стандартни процедури по цял свят! Учат ветеринарните лекари как да си вършат работата!!!

201

Анонимен

преди 5 години

Този Радев изглеждаше сериозен, но и той съвети дава как се лекува чумa по животните!!! Интересно дали ще ме послуша, ако аз да му дам съвет как да управлява самолета си?

200

А Вие?

преди 5 години

До АнонименА ВИЕ имате ли?

199

Тоз пръдлю

преди 5 години

Що не изяде едно кюфте от месо на чумаво животно ?Ще ни освободи от присъствието си

198

Анонимен

преди 5 години

До ЕвряПрезидента да помогне с добри адвокати за да може хората да съдят правителството защо първо не лекуват животните а ги убиват....БРАВО - МНОООООГО УМНО

197

BG

преди 5 години

Ето как ***, Шушана, Радев използвуват ситуацията с чумата по животните!

196

Анонимен

преди 5 години

До ГостХвърляш някакви глупости в пространството. То е ясно защо, много елементарно. Изпитвате някакво извратено удоволствие от това да плюете без да имате идея за какво става дума. Но защо ли се учудвам !!!