7

Увредиха децата

преди 5 години

След поразяване на всички градини ,училища и ясли с тежко вредни СПИН Активни камери всички деца са вече трайно нелечимо увредени.Нагло корумпирани на власт са за затвора тъй като са нарушили Основния закон чл.32 Забранява снимането,филмирането .Нарушени са и чл.28 и чл. 29 от Конституцията.Милиони деца и учители в БЪлгария са ежеминутно увреждани вкл от педофили от зад океана чрез незаконна терористична видео техника.

6

Анонимен

преди 5 години

като начало може да се започне с центрове за социална интеграция на лица в неравностойно положение . на запад ги има с хиляди . там работят доброволци и общината и/или държавата осигуряват материалната база за занимания. рисуване , музика , готварство , изучаване на чужди езици и т.н. но всичко това трябва да се отдели както по-долу е казано от агенцията за соц.подпомагане .

5

Анонимен

преди 5 години

Баламосват ги и ги лъжат, а си правят каквото са намислили.

4

цц

преди 5 години

Не им се мисли и работи на чиновниците. Гледат си кефа в канцеларийките под климатика вместо сериозно и с умисъл да правят закони. Ех да имах базука!

3

Членска карта №7

преди 5 години

Тази дивотия, почва да става и противна.

2

Анонимен

преди 5 години

Дайте парите и се прибираме по домовете - идея за нов лозунг.

1

хх

преди 5 години

Тия многострадални женици са си намерили лош съветник, костинбродската превратаджийка мая и учиндолския чалга далавераджия.Ще ги използват колкото могат и ще ги захвърлят употребени и със съсипана репутация.И тогава ще трябва пак да се навеждат,този път в друга посока.