223

Анонимен

преди 5 години

До НЕМА МАСще ти докарат 20 годишна мас от някъде, нали за това изтребват българските животни

222

Анонимен

преди 5 години

Всъщност във всичките точки са казали "Махнете корупцията"!

221

USA

преди 5 години

Много лъжете, бре. България е с най-високия процент доплащания за здраве в ЕС. Откога ни дърпат ушите да го намалим наполовина.

220

Ала_Бала

преди 5 години

При най-добри обстоятелства България може да бъде приета в Евро-заната след около 10 годин. До тогава ЕС няма да има начело с Брюксел. Основното е какво ще бъде съотнощението Евро/Лев ...1/2 или 1/4. Преживявали сме и по-старашни съотнощения. По опасно е приемането на Истанбулската конвенция. Очертава се да я приемат преди лятната вакация на парламента, докато вниманието е насочено към избиването на оцете и козите в Странджа ( може и затова да са го организирали ). Бдете, ше ви онищожат децата!

219

Анонимен

преди 5 години

Само искам пламенно мис бикини да се чувства комфортно в новото си имение в Барселона!Нищо друго!

218

НЕМА МАС

преди 5 години

А СВИНСКА МАС ОТКЪДЕ ? .... НЕЩО ЖИВОТНИЪЕ СА КЪТ...... СЪС СВИНСКА МАС - КЪМ ЕВРОПА,ЕВРО, ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ, И НЕЗНАМ КАКВА СИ .... СОЛИДАРНОСТ.... АМА НЕМА 'МАС'......

217

Аз

преди 5 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Докато гласувате за тях, така ще бъде.

216

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

215

Анонимен

преди 5 години

Аз немам пари за катък Веселина, а вие за евро пишете.

214

Анонимен

преди 5 години

Каква по голяма бедност бе жалки безсъвестни политици,то отдавна народа обедня,работим едва за коричка хляб,не само да си пишем а народа да се вдигнем, наистина да се обединим от всички краища на България и да ги смачкаме,те вече не виждат нищо,а само пачки,милиони за себе си, бедния народ не ги интересува.Както и работодателите само използват, не ги интересува нищо друго,всички са еднакви.

213

Име

преди 5 години

истината за приемането на еврото е само една и тя е, че смяната на лев с евро ще облагодетелства само утайката на това общество, имаща се "елит", за "випаджии" и силиконови "богоизбрани". онез, които гласуват за тройка кебапчета и за една вкисната бира също ги устройва. всеки, който не плаща данъци го устройва смяната на парата с нейната по-скъпа посестрима.

212

Анонимен

преди 5 години

Кой каза, че искаме евро? Искат го банковата мафия!!!

211

Анонимен

преди 5 години

сегашните политици са алчни, некомпетентни, самозабравили се... до кога ще ги търпим?...

210

Анонимен

преди 5 години

До Skkте за това ли дават зор да ни приемат в евро зоната?... за да прилапат и тези пари?... народе, вдигай се докато още има надежда

209

seira

преди 5 години

ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖИ:КОМУНИСТИТЕ ТОВА ... КОМУНИСТИТЕ ОНОВА ... КОИ СА ТЕЗИ КОМУНИСТИ?БСП, ГЕБР, ДПС, ОП, ВОЛЯ ... КОИ?МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ПОСОЧИ:ЗАЩО В СВЕТА ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИМАЛО "СОЦИАЛИЗЪМ" (ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА "КОМУНИЗЪМ")?ЗАЩО УМИШЛЕНО СЕ ЗАЛИВАТ С ЛЪЖИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ЗА ТОВА "ЩО Е ТО СОЦИАЛИЗЪМ (КОМУНИЗЪМ)" ?ЗАЩО НА РОБИТЕ ПОСТОЯННО ИМ СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ, ЧЕ НИЩО В СВЕТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ?КОМУ Е ИЗГОДНО ВСИЧКО ТОВА?ИСТИНАТА Е ЕДНА:ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!НАРОДЕ!!!

208

Смешник

преди 5 години

Наще не мислят че докао влезним в евро зоната ще сме 5млн от който знаете колко ще са пенсионери и колко ще са неграмотните мангамури. Но както последните 50г. Само улигофрени ни управляват

207

Гост

преди 5 години

Комунистите ни окрадоха жестоко. Сега плюят - джиндъри, тикви, чудеса. Няма един конкретен икономически аргумент. Няма разбиране за основни икономически понятия. Само слухове и доноси. Не ставате.

206

Анонимен

преди 5 години

Бойко не се интересува от бедните хора. За него е важно да има за семейството му и неговите хора.

205

Skk

преди 5 години

Истината е в резерва има едни 50 милярда лв. С въвеждане на еврото те ще бъдат отблокирани. ТогавА зависи само от управляващите какво ще ги правят.

204

Анонимен

преди 5 години

KOGA BOIKO BORISOV SHTE VLEZE V ZATVORA PONE ZA 50 GODINI