15

Анонимен

преди 5 години

До ПфЧети повече.Какви русофили, какви пет лева? Хърватски историци, завършили в най-престижните университети твърдят това. А ти чакаш да чуеш какво ще каже баба ти, след като ти гледа на кафе!

14

Анонимен

преди 5 години

Видяхме им парада как мотористчетата се влъскат и изтрбителчетата не могат да се разберат кой от коя партия е. Смехория общо взето.

13

Анонимен

преди 5 години

Революцията тръгва от Америка. Те са първата колония противопоставила се на кралете (не без помощта на Ротшилд с идеята за собствени пари). Така че американците са най-свободомислещата нация, поне преди е било така:-)

12

Анонимен

преди 5 години

Парадчето им вчера беше голяма излагация, огледало на жалката им страна. Не бяха блъскащи се мотористи, не бяха грешни цветове на флага...

11

Анонимен

преди 5 години

Франция - люлка на свободата. Натрапено от ГП 229-годишно клише. За мислещият човек е много лесно да провери истинността на този лозунг, като си зададе и отговри на въпросите "Какви са резултатите от френската буржуазна революция? По-прогресивен строй ли дойде след революцията? Не! Обезглавиха монарсите, а на тяхно място поставиха диктатор, император, потопил в кръв и страдания цяла Европа".Така ли разбирате свободата?Не! мерси! Ресто, не струва.

10

Пф

преди 5 години

Тъпите русофили довчера плюеха по хърватите, днес ревнаха, че са били българи. ***..

9

:)

преди 5 години

Пожелавам на хътватите да откъснат главата на френското петле с подобаващ резултат.

8

Анонимен

преди 5 години

До BurzumЗащо не ме просветиш? Виждам, че си нямаш друга работа.

7

Анонимен

преди 5 години

До BurzumФранция ли наричаш люлка на свободата? Защо?

6

Анонимен

преди 5 години

Вместо демонстрация на сила с мащабен военен парад в Париж, Микрон показа лоша организация и демонстрира негоден пример за бай Дончо, който се кани да направи парад като френския. Вчерашният "мащабен" военен парад в Париж беше омрачен от мърляшkи гафове -моторизирани униформени се блъснаха един в друг точно пред трибуната на Микрон, а майсторявите френски пилоти объркаха цветовете на френското знаме в небето над Париж. Тази некадърност няма как да се обясни без предполагаемата намесата на Путин

5

Спомнете си

преди 5 години

Помните ли какво се случи на френския петел, на едно световно първенство, когато българските футболисти излизаха на терена, а някакъв пършив френски фен, с жив петел в ръка, се опитваше да ги "кълве" по главите?Спомнете си какво му се случи на горкото петле!

4

:) ВИВА !

преди 5 години

Напишете в Гугъл ХЪРВАТИТЕ СА БЪЛГАРИ и прочетете съответните материали.Техните историци сами са се заели да доказват това.После решете за кого ще викате довечера. Макар че вие вече сигурно сте решили за кого!

3

привет от Германия

преди 5 години

Имат повод да се радват ! Малко ли е , днес стават вице световни шампиони !Ще си вземат сребърните медали и цяла Франция ще ликува !

2

Анонимен

преди 5 години

ще ревете довечера, каква титла сънуват тия жени, ще усетят балканския гняв довечера.

1

Анонимен

преди 5 години

НИЕ СМЕ ЗА ХЪРВАТСКА !!!