91

Перко

преди 5 години

Няма нищо лошо. Само трябва да изберем Бойко за президент

90

Анонимен

преди 5 години

А бе , мине - не мине и ни навирате мнението на този "капацитет". Като нищо не зависи от него, за чий ... ни губите времето? На хората им е все тая, каква ще е републиката- президентска или парламентарна? Важно им е да живеят добре - тук и сега!

89

Анонимен

преди 5 години

И от кого трябва да се подпише Конституцията,а не само да се напише от някой си там дори колектив да е,нали по правило трябва да се подпише от президент както и всички други документи за всеки един президент,е подписал ли е тази или коя и да е подред щом някои не ги устройваи и като правило обявена за обявление за обнародване до всички един вид правилник за вътрешния ред като разпореждане на президента за смяна на правилата на която да е република като те са няколко вида-от народна до буржоазна.

88

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

Проф. Близашки е един голее-ем юрист. Е по-голем е от Гошо ***/ имаше един виден политик от БЗНС/. Та проф. Близашки да си зашие гащите с червен конец и да си ги покаже наяве, защото написа по поръчка на ПАРТИЯТА най-значимата конституция на нашето време. Направо да се разплачеш!!!!!!!!!!!!!!!!

87

1

преди 5 години

До рубладжийски партии,а твоя любим бойко, евроджия ли е ,или е мис бикини.

86

Анонимен

преди 5 години

Президентът има само 1 или 2 мандата. А на Запад министър-председателите управляват по 25 години. През социализма България беше президентска република, безмандатна. Президент без мандат се счита за диктатор на Запад. Не може. По-добре парламентарна република с коалиции и опозиция.

85

рубладжийски партии

преди 5 години

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Валерия Велева, Петьо Блъсков, Татяна Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, д-р Ник.Михайлов, Мих.Константинов

84

Анонимен

преди 5 години

И сега си имаме султанка в патриотите с турско-арабски имена.

83

Гробокопач

преди 5 години

Близнашки е склонен да говори, повече за болката от изгонването си от БСП, но не и да гооври, отде иде, този автократизъм. А той иде от Боко Барбароку, който трупа външнополитически дивиденти за президентският пост. Същият Боко Барбароку, бе върнат на власт за "Борисов" 2 от Близнашки, който беше служебен мин. председател на Росен Плевнелиев, сиреч, ние говорим за гербер, който пак идва да каже: 'Орешарски е виновен";)))

82

Shark

преди 5 години

Много ли ви е мъчно, че може да станем президентска република. Принципно не е лошо, но Радев няма да е вечно президент, а като се има предвид че 90% от българите мислят със задните си части когато гласуват, нищо чудно да изберат следващия път някакво подобие на ***. Е тогава ще видите една президентска република. Затова не знам дали това е много добра идея.

81

Анонимен

преди 5 години

авторикратизън се усеща във въздуха--------------------Какво???

80

Гербогласопродавател

преди 5 години

За мен като убеден демократ е най-важното мис бикини да се чувства комфортно в новото си имение!

79

XXX

преди 5 години

Влиятелните среди в България се влияят от Масква !!!

78

Анонимен

преди 5 години

Скапана проклета държава пълна с неграмотни професори кой те изпозвал тебе бе сам си се продал на някой. Я кажи защо данъците са най-ниски в света трябва да е наобратно който дойде от чужбина и брадвата през кръста здрави данъци за какво ги раниме Дънди Прешъс трява да им се тури 99.9% данък.

77

Анонимен

преди 5 години

Г-н Близнашки, абе Вие не се ли продадохте на ДПС и станахте съветник на Доган по конституционно право? Какво се случи със "задължителното гласуване", какво се случи с идеалите, които отстоявайте, ...потънаха на дъното, където отиде и Вашия морал и ценности, като се продадохте на ДПС за пари, с които Ви затвориха "интелигентната уста". Да живей знанието и пазарлъка.

76

ХХ

преди 5 години

До bolbovСъщият вид изпълнители,провалят и идеите на демокрацията

75

Активист на БКП

преди 5 години

ЛИЗНАков е турски агент !!!

74

Анонимен

преди 5 години

Кой са тези влиятелни среди? Спомням си едни влиятелни, някои стигнаха чак до Аруба и... там спряха да са влиятелни!

73

Анонимен

преди 5 години

Мажоритарната система е по-добра.Може да не познаваш кандидат лично, но когато го видиш по медиите кака говори ,как спори, придобиваш лично впечатление. А не да гласуваш за незнайни имена в партийните листи

72

bolbov

преди 5 години

Комунизмът не се е провалят,защото не стигнахме до него.Не са провалени и неговите идеи,които са единствените алтернатива за човека, които при своята реализация ще го отличат от животните. Идеите на комунизма бяха предадени и продадени,от тези,които трябваше да ги бранят и реализират в живота.