15

А стига бе!

преди 5 години

Цирк БУШ на турне! Сега в Пловдив, после и в други градове...

14

МИРО:

преди 5 години

БРАТЯ,РАЗБЕРЕТЕ:ВСИЧКИ СЕ СПЛОТЕТЕ!!!В РЪЦЕ СЕ ХВАНЕТЕ!!!И БОЙКО МАХНЕТЕ!!!

13

До 7

преди 5 години

Изобщо не е така, както казвате. Щом сте 4-членно семейство, доходите ви не трябва да надвишават бруто 1600 лв на месец, защото се дели на 4 и се получава по 400 лв на ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО. И не казвам дали е много или малко, а казвам как е.

12

Ами аз...

преди 5 години

...не виждам защо продължавате да се хабите?! Европредседателството свърши, вотът не мина, не успяхте да си изпълните партийното поръчение и да свалите правителството. Време е да вдигате палатките и да връщате черните тениски на Позитано. И да не забравите да си изхвърлите фасовете...

11

Шопо

преди 5 години

От 1 август излизат отпуска ! докъм 10-12 септември...

10

данъкоплачещ

преди 5 години

На тези изстрадали хорица само Господ може да им помогне,ако изобщо го има,като не им остава нищо друго,освен да анатамосат народните иззедници,пардон - управници - от Айдуккостово време,та чак до сега!Няма милост и състрадание във времето на първоначалното натрупване на капитала!Повтаряйте след мен:"Анатема и нека да е до девето,Драгалевското семе проклето!"(Следва изброяване и на други иззедници,крадци и мошеници).Дано за тях има поне Господ,след като няма Закони!

9

Докъде я докарахме!

преди 5 години

Отвратително! Вижте в какви животни сме се превърнали! Никаква милост няма към слабия! Давайте все така, но се молете във вашето семейство всичко да е наред! Защото и към вас няма да има милост! *** народ!

8

ей, голяма досада!

преди 5 години

Стига вече ни натрапвахте тези "различни" деца! Досадно е, дразнещо е. Тези *** и те не знаят какво искат. Искат да ги наврат зорлем в детските градини и училищата при нормалните деца та и те да изкукуригат. Все ми е тая за идио.тите им

7

Анонимен

преди 5 години

А за децата без увреждания никой не дава и един лев помощ.Платил съм десетки хиляди лева данъци и не съм получил и една стотинка помощ от държавата за двете си деца.Щото има някакъв безумен праг от 400 лв БРУТО на член от семейство.Значи трябва да получаваме под 800 лв бруто-600 лв чисто с жената,за да получим помощи.

6

Анонимен

преди 5 години

Клатят стабилността ! Да се арестуват !

5

Бончо

преди 5 години

Ще му изправите суджука на Боко.

4

Маке

преди 5 години

Пловдив да си смени името на Южен Филипополис и да иска присъединяване към Гърция или Република Северна Македония или ДНР.

3

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Системата е добра, тези които тълкуват системата я правят лоша, система и строй са две различни неща. Феодалния строй убива хората със увреждания.

2

ХА-ХА-ХА

преди 5 години

Че каква закана е това, градете бе ваше право си е времето е хубаво, точно за палaтков лагер, общината да ви тури данък къмпинг.

1

Анонимен

преди 5 години

Бездушието на чиновниците убива.