13

В БГ

преди 5 години

В Бъкгария веднага всички ще почнат да карат по 150-200км /по документи/ дневно до работното място, трябва да се назначат следящи за вело-километража, а икономическа полиция да разследва за злоупотреби. А работодателите ще ревнат, че не издържат да плащат високата цена на служителите и не могат да инвестират в бани, съблекални-щото това им е разход... и т.н.

12

бобо рейса

преди 5 години

Значи.Мога да ви намаля пак заплатата. Щото бензин и нафта нема ви трябва. Щи ви дам купони за боб за турбото.

11

Анонимен

преди 5 години

Абе в София сума ти народ ходи с колело на работа, до магазина, на разходка, на излет, на сафари и т. н.Все едно колелото вчера е измислено и сега тепърва ще го откриваме.

10

Как да стане в софия

преди 5 години

Хора , това че за Франция придвижването с колело е идея, не значи че и за България е приложима. Живея в София, където няма условия за това. Няма тротоари, всичко и застроено, затворено за ремонт. Вероятността са те сгази Джип е огромна. Не е безопасно. Защо трябва да правим всичко като на Запад?

9

НИК

преди 5 години

Ползата от каране на вело е за всички. Вече 6 години целогодишно ходя на работа с колело, с малко изключение от около 5 месеца. В двете посоки е 16 км. Скоро ще се мeсти офиса и тогава ще са около 34 в двете посоки и няма да се откажа.

8

Балкански комплексар

преди 5 години

Не мога да ходя с колело аз, прекалено голям съм баровец.

7

Hayri

преди 5 години

Къде му е здравословното? Като кара колелото сред"чистите"автомобили. Той не кара в планината за да е здравословно.

6

Аз

преди 5 години

Нали измислиха електромобили, за какви велосипеди говорят.

5

Анонимен

преди 5 години

В България е опасно, бай *** със старото бе ем ве, ще те отнесе, да не говорим, че ще ти трябва кислородна маска за да не се отровиш от въздуха.

4

Шопо

преди 5 години

Со велосипедо че одим на работа, ама фирмата нема да ми плати нито стинка.То готино да ти дават кинти за кеф.

3

Гайбарче

преди 5 години

А най- хубаво ще се окаже да ходиш с велосипед на работа през зимата, в кишата на почистените от Фандъковите фирми улици и да се наслаждаваш на дупките как ти премазват каплите. Чудно, вече мечтая да ходя на работа с колело по новите велоалеи на гейберите.

2

Анонимен

преди 5 години

Пеша ще се окаже че е много добре. По-добре даже и от това с колело, само обаче, ако работиш от вкъщи.

1

Анонимен

преди 5 години

по добре с малък мерцедес.например със старата а-класа или смарт.гениални коли за градски условия.хем малки хем луксозни и комфортни.