29

анонимен

преди 5 години

Гражданите не просто си затварят очите, а дават подкупи на катаджии, на други и т.н. Корупцията се бори, когато ти не даваш подкуп. В университетите какво е? Мързеливите студенти подкупват преподавателите, за които се знае, че са готови да приемат подкуп, защото не са всички професори такива, и взимат изпитите. Ние участваме в корупцията, колкото и да говорим против политици, чиновници, полицаи, които са инициатори на корупцията. Не сме невинни.

28

крадат милиарди

преди 5 години

нАд 13 000 000 000 лева крадат в момента от народа нагли престъпници на власт в София.Ползват различни отработени схеми вкл през обекти по оперативни програми.ПАри за деца ,за социално слаби ,за младежи без доходи за над 5 600 000 без доходи з а оцеляване не ДАВАТ>

27

Анонимен

преди 5 години

*** на кой да я репортуваме тази корупция! Милицията - корумпирана 80%, Депутатите - 100%, общините - 80%, здравеопазването - 80%! Остават ни само медийте но те не могат да смогнат за всички.

26

е пааа

преди 5 години

професор Иво ХРИСТОВ НЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ,БЕ

25

Afkome

преди 5 години

Kakva korupcia, ve ...pusnali oste ot golia uran na onasi nagla teroristka koncesionerkata....a utre ste i namestiat i koncesiata.... hahahaha...

24

Див селянин

преди 5 години

Каква корупция, нали бочко и приятели назначиха тази паразитна структура. Всичко се свжда до главния прокурор, който направи така, че прокуратурата да се отчита само на Господ Бог и бянкянският илитерат.

23

Вуте

преди 5 години

И мен *** изтриха!:-) :-) :-) ;-) Но не съм доволен от твоят отговор!Живелли ...Все пак...

22

Циник до Вуте

преди 5 години

На достатъчно !:-)По стила...по изказа и съдържанието - можеш да съдиш за юзърите.Това е достатъчно

21

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има корупция, но на всякъде органите за борба с корупцията си вършат работа.

20

Анонимен

преди 5 години

Mafiata i korupciata v rbg imat grajdanski zastrahovki v rbg.... uuuuu na bg zastrahovatelite i na bg bankite! Uuuu, mafia bnb!

19

BB

преди 5 години

Другари журналисти корупция в територията България отдавна няма всичко е канализирано кой какво ще прави и на кого да плати под масата а всички в купом плащат до главата на змията.Корупция за обикновения човек или фирма няма който не вярва да проба с пари да вземе държавна поръчка на пример

18

Циник

преди 5 години

Герб...мерб...всичките са едни и същи!

17

Анонимен

преди 5 години

до циникаКак пък не се сбърка между изброените да споменеш ни един от ГЕРБ??Ай, ай...Врваме ти

16

Анонимен

преди 5 години

В КЕВР няма корупция там са по честни от полицията и само в парламента и МС са по честни от тях.

15

Анонимен

преди 5 години

Иначе никой не разследва от къде Гицка Чернякова има пари за ЕРП и кой стои зад нея.

14

Анонимен

преди 5 години

42%, не се учудвам. И процента е реален, ако не и по-висок. Като се сетя как се скъсва тука народа да оправдава кметицата с подкупа.и още тея 42% показват, че от 10-тимата тука писали, поне 4 са взели или дали подкуп някъде, за нещо.

13

Анонимен

преди 5 години

Корупцията е огромна, а 20% наивници все още вярват в шайката наречена полиция поне разбрахме колко е рейтинга на полицията.

12

Циник

преди 5 години

Не искам да ръся клишета...ама рибата се вмирисва от главата! Съдиха ли Дoган за заменките на тлъсти парцели? За знайните му и незнайни далавери? Съдиха ли уволнената за корупция министърка Нинова, селянката от Крушево, която за 1 нощ стана крупна милионерка? Или Милен Велчев, царя, Ники Василев...и т.н....и т.н....и т.н.У нас - корупцията е ДЪРЖАВНА ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ!

11

Хасфалт

преди 5 години

"много е просто за резултатите и двете страни имат интерес. Ако се промени закона, ако хванат даващия или приемащия подкуп и двамата в затвора, както и пълни данъчни ревизии. Ако някой поиска/предлага подкуп, а другия не уведоми властите става съучастник."Че то и сега е така, ама прави си вятър и продължавай да умуваш! Не е важен размера на ваказанието, а неизменното му изпълнение!

10

Хасфалт

преди 5 години

Колко найвна списня!? 100% от българите биха подали сигнал, ако знаеха, че нещо ще се случи, а не накрая те да се окажат от грешната страна на решетката!!! Ама когато нищо не работи, корупцията е начин на управление мутроландия :/