29

do Иван Стоянов

преди 5 години

Активист на БСП, още познати като "Зелените". Понастоящем се води безследно изчезнал поради самонадеян опит за изкачване на 8 хилядник в Хималаите.

28

Иван Стоянов

преди 5 години

Кой е Боян и какво се е случило с него?

27

Анонимен

преди 5 години

Руските *** се изживяват и те като Боян и затова гледат навсякъде да го намесят. Идоли им трябват, това е. Аман с тая червена пропаганда.

26

Анонимен

преди 5 години

До ЦиникСмешник - по-големи герои са българите, които КАТА ДЕН БЛЪСКАТ ОТ СУТРИН ДО МРАК за жълти стотинки,...Блъскат, за да имаш ти филе от сьомга всяка вечер на масата! Тези дето все говорят "за блъскане" и "бачкана", дефакто виваги са тези, дето чакат друг да им бачка! Т.е. те са тези, дето се качват на гърба на другия и чакат той да ги наси! Точно тези същите, плюят срещу Боян! Защото е ЛИЧНОСТ !

25

Цuпа

преди 5 години

Руските *** пак се засилиха да го защитават тоя БоянВ пасольство друга работа нямате ли си?!

24

Циник

преди 5 години

Без Его си Никой! Една точка, като всички останали! Какво би те отличавало от сивата маса, ако не Егото? Или май щеше да те подразни, че Той се е изкачил без Теб, Сам и по този начин да смачка твоето Его? А ! Познавам ли ве, а ? Ти си от тия, дето се качват на гърба на другите!------------*** - по-големи герои са българите, които КАТА ДЕН БЛЪСКАТ ОТ СУТРИН ДО МРАК за жълти стотинки, и гледат намаляващите българчета! Този егоманиак - докато те работят е преследвал СОБСТВЕНАТА СИ СЛАВА!

23

Анонимен

преди 5 години

До Човешкото егоЗащо му трябваше заради едното его, за да каже после "всички останаха да нощуват заради лошото време, ама аз сам се качих нагоре", да си дава живота, да оставя децата си без баща.Много е опасно егото!..Без Его си Никой! Една точка, като всички останали! Какво би те отличавало от сивата маса, ако не Егото? Или май щеше да те подразни, че Той се е изкачил без Теб, Сам и по този начин да смачка твоето Его? А ! Познавам ли ве, а ? Ти си от тия, дето се качват на гърба на другите!

22

Анонимен

преди 5 години

Очаквам в скоро време изперкалите ни байрарджии да се отправят към Хималайте,разбира се ако се намерат гламави да ги финансират.

21

Анонимен

преди 5 години

Къв герой бе ,та тоя нали замръзна без инсулин и телефон..*** и авантюрист!

20

Човешкото его

преди 5 години

Защо му трябваше заради едното его, за да каже после "всички останаха да нощуват заради лошото време, ама аз сам се качих нагоре", да си дава живота, да оставя децата си без баща.Много е опасно егото!

19

Митьо Пищова

преди 5 години

40 минаха ли ? Онази с нацупената физиономийка чернокосата там ли ще е ? Да ида да се пробвам . Да не стои бадива жената ...

18

пепи

преди 5 години

Нема ядове.От 500 ще се явят 5.

17

секс маниака

преди 5 години

Някой маниак си прави ПР с това. Пуснал темичка във Фейсбоклук, разни като него цъкнали на темичката, да я лайкнат ...

16

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Боян ще си остане винаги герой и пример за мен и моите деца.Поклон.

15

Анонимен

преди 5 години

Дано никой не пострада!Ама като ги знам повечето,кви са гламари ...Тия и вързано куче е способно да ги ухапе!А времето изобщо не е подходящо за такава дейност...

14

Анонимен

преди 5 години

Стига му надигахте кокалите на човека. Оставете го да почива в Мир.

13

ined

преди 5 години

От 500 колко ще се изгубят?

12

Анонимен

преди 5 години

даже всеки ден в негова памет да се качват разни по планините, стига вече, после що злоба, ами досадно е... за никой велик човек не се е говорело толкова след смъртта му, какво става тука с тоя петров?...

11

аник

преди 5 години

Не разбирам каква е тази истерия по Петров.Защо не оставите да почива в мир.Колко други алпинисти загинаха и за никого не е било това чудо.Може би не съм на ясно с това какво повече е направил от другите.Почетохме го.Стига вече мине не мине пак за него.Нали имаше поход за него до Черни връх.Сега ясно се казва че е опасно-трябва ли да пострада още някой.

10

Анонимен

преди 5 години

До голям празАлпинисти умират всеки ден. Този не е по-велик от останалите и не виждам какво толко е направил, защо се метнаха милиони за търсенето му като сам си е знаел какъв е риск==е да ти ги бяха оставили да ги "усвоиш" ли ве, кремълски газов "социалист" ? поне са дадени за спасяването на живот.най-искренно ти пожелавам да те споходи по-тежка съдба от тази на Боян!Амин!