83

Анонимен

преди 5 години

Не ни интересуват нито френски адвокати, още по-малко неправителствени организации.Няма те да диктуват живота на българина.ББ ако се съобразява с тях да е в личния му живот.Българите не сме му дали пълномощно да говори от наше име.Днес е премиер,утре е никой.България на българите,африканци,араби и НПОта вън.

82

пътя е навън

преди 5 години

Няма разлика,легален,нелегален,то си е мигрант.И вънка от Европа.Докараха и чума,и други болести

81

точка

преди 5 години

Войната в Сирия свърши.Всички араби от близкия изток и африканци които се възползваха от нея и нахлуха в европейските държави трябва да бъдат върнати там да възстановяват държавата.Всички са нелегални,независимо къде са регистрирани.Нямат никаква работа в Европа.Мястото им е в Африка и Близкия изток,не в България.Алгафаровци,Башуровци и подобни да си прехвърлят бизнеса в Сирия там ще са полезни.Престоят на всички у нас приключи.Стига са злоупотребявали с гостоприемството ни.Всичко си има край.

80

Противоречие

преди 5 години

Бойко си противоречи! Хем бегълците имали права и не може насила да се връщат там, откъдето са влезли, хем ние ще приемем наистина нуждаещите се, но след 2-3 години те щели са си ходят, откъдето са дошли? Е, и как ще ги накара Бойко да сторят това, те нали също имат права? Кого залъгва, да не сме малки деца? Само твърдо "НЕ!", като Унгария, може да ни спаси! Никакво шикалкавене! Не е по- хитър от Меркел и Макрон, изобщо да не се заблуждава! България на потупвания по раменете не вярва!

79

Млад лекар

преди 5 години

Братя българи,завършвам медицина!Успешно се учих,но нека да науча и начин за овладяване високо кръвно!Това да го сподели премиера,как си е излекувал кръвното,по каква рецепта и кой лекар!Искам опит да споделя!!!

78

патриот

преди 5 години

Това е краят на България. Всеки чужденец идва тук и се самонастанява. Ако народа не свали Бойко от власт с България е свършено.

77

Анонимен

преди 5 години

Следяли го.....А нощно време идват ли Мишо Бирата и Ваньо Танов да ти шушнат на ушето??

76

Анонимен

преди 5 години

Какви легални мигранти, какво убежище? Няма нито легални, нито нелегални - това е България, никой не мигрира в България, само минават от тук, кой ще иска убежище в България, ако ги пратят насила в България няма и ден да стоят, ще предпочетат да се върнат в собствените си страни - Сомалия, Мали, Чад, Либия, Афганистан - там ще живеят по-добре.

75

:))

преди 5 години

..."Следят ни и групи френски адвокати, и неправителствени организации за всяко изказване по темата заради правата на човека", каза Борисов.--------------А нощни таласъми следят ли Борисов? А сенката на Сретен и\или в сънищата да го спохождат такива като Чората и още 150+ (-) неразкрити убииства по време на Боко управление, а?

74

Анонимен

преди 5 години

До ПИТАМ ВСИЧКИсамо джндъри са ти в главата бе ***, смени си пола и се успокой

73

до № 77

преди 5 години

Проблема е че БНА произведе много ***, които освен да лапат пенсии 1000лева са едни търтеи на държавата. Победили са капиталистите и те са станали такива.Търтеите управляват и завличат държавата.

72

,

преди 5 години

..."Следят ни и групи френски адвокати, и неправителствени организации за всяко изказване по темата заради правата на човека", каза Борисов.Има НПО-та и други навлеци има проблем, няма НПО-та и други навлеци няма проблем. Че обявете ги за незаконни и ги изгонете от държавата!!!

71

annybody

преди 5 години

Два-три про-хидроинженерни и курнелистически простаци-*** съсипват без друго жълтеещия сайт - отказвам се, толкова сте ***, че дори не сте забавни.Дебат ли? Само тролене, лозунги с цветовете на дъгата и гордост от собствената ви простащина. Хайде, гноясвайте си със здраве.

70

до № 77

преди 5 години

По-спокойно ,нали ЕС-Европейския съюз ни защитава.Химна на България-Мила Родино ти си земен рай....е безсмислен сега. 365 дни съм служил ,че и със задръжка на селски тарикат Тодор Живков, но нещата се повтарят пак селски тарикат управлява.

69

ПИТАМ ВСИЧКИ

преди 5 години

Какво би станало, ако ние по-възрастните служили в БНА си изпълним клетвата буквално и с оръжие в ръка защитим НЕПРИКОСНОВЕНИТЕ ГРАНИЦИ на Родината ? Не сме забравили да боравим с АК47. ***, ЕС "стойности", НПО-та и пр. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ, Процесът на ислямизация на Европа е БЕЗВЪЗВРАТЕН ако не се спре СЕГА ! Ако се наложи и с оръжие.

68

ПроСоТо

преди 5 години

дано си получи заслуженото Слугата-Господар!!!

67

Българин от Германия

преди 5 години

Бойко, ще ти повярвам, ако се държиш в Брюксел като ВИКТОР ОРБАН. Уви разликата между него и тебе е огромна. Тази седмица в Берлин ОРБАН показа пред Меркел, че има топки и и басма не и цепи. Защо не присъединиш България към ВИШЕГРАД ? Направи го и ще ти повярвям, а иначе както обещаваше в Берлин 2014 за КТБ и нищо не направи - КАК ДА ТИ ВЯРВА ЧОВЕК ?

66

Анонимен

преди 5 години

Които напрви войните н Ирак, Либия и Сирия да си вземе и емигрантите и още който ги покани също да си ги вземе. Как така който дойде при нас дори е легално да го приемем? Ами ако дойдат милиони от Афганистан и тех ли ще приемем. Та там няма война. България върви към затриване.

65

Анонимен

преди 5 години

Следят ни и групи френски адвокати, и неправителствени организации за всяко изказване по темата заради правата на човека", каза Борисов. za tova e prav BORIS. IMA ANGAJIRANI HILIDI SOROSOIDI PO MEDIITE DA SLEDIAT VSIKO EDNO IZKAZVANE UNGARIA SE IZCHISTI OT P::::::I SOROSOIDI PONE

64

ПроСоТо

преди 5 години

продължениеАко дедите ни са "бягали,когато дошли османлиите",България да е изчезнала още преди 5-6 века!!!!!..Предупредих ви че тоя ще ни похарчи за тия.. "бежанци",вие му се хващате на въдицата,че уж бил "категорично отказал" връщане у нас на мигранти.Може и да не ни връщат,но тоя ви каза:-ЩЕ ПРИЕМАМЕ НОВИ!!!!!.."за 2-3-6 месеца"...Демек,"ДО АМИНА"...ето ЧАСТ от попарата му,която ще сърбаме ние след като го изтеглят за заслуги на Бахамите.