140

обущаря

преди 5 години

*** цървула имаме за премиер ... изглежда като ***, държи се като *** ... ми *** си е ( крадлив ром )

139

Анонимен

преди 5 години

Стига сте ни правили на будали, успешно беше само за Боршош

138

Анонимен

преди 5 години

Голяма завист е паднала на приватизаторката на Техноимпекс.Не можа да се облажи от председателството и сега бълва змии и гущери.А я започна като магарето на сватбата, ама нямаше кой да и обърне внимание.

137

Анонимен

преди 5 години

/От доброто Ви представяне хлябът ли поевтиня, ток, вода, парно...?

136

българин

преди 5 години

за теб да успя да си купиш остров покрай председателството а ние умряхме от глад за да има за теб

135

Хайде холан

преди 5 години

"Това председателство беше първото за България..."Баце да не смята да живее(и управлява) с орлите????Следващо председателство може да има след 14 години*,а до тогава-я камилата,я камиларя!Може да няма ЕС,а може да няма и България.*докато се изредят отново всички по половин година,а ако има и нови членове...

134

бабе

преди 5 години

Колко пари се пръснаха ,колко шум се вдигна-просто шарена пръдня! Отгоре на всичко се отчита в напълно празната зала, освен любимияму антураж,никой нямаше,ама това не го показаха по телевизиите,това се видя само по Евроком!

133

бай Дочо полицая

преди 5 години

Ей, я да не псувате началнико,че оти паля патрулката и шъ въ окошаря.Па що сакате бре маскари, он не е учил у софийскио за държавник ,а у Симеоново за бандито.

132

Боршош

преди 5 години

За мен беше супер успешно, по-успешно не съм имал

131

Анонимен

преди 5 години

успешна беше само кражбата при ремонта на ндк

130

българин

преди 5 години

подарявам целото правителство на брюксел срущу 2 филии с лютеница,може и срещу 1кафе на витошка

129

срам

преди 5 години

Как така си позволихте да разярите Вожда на Западните балкани. Всъщност, изненади няма, всичко до което се докосне Борисов е пълен провал. И той го знае. Еврошевството също беше пълен провал. Особено във вътрешен план. Какво получи България? Нищо не получи, т.е. това еврошефство е напълно пропиляно. Еврошевството отиде при Южен поток, при АЕЦ Белене и всички останали провалени мероприятия. А Сидеров ще си го получи от мен на следващите парламентарни избори.

128

Анонимен

преди 5 години

И Орешарски увеличи пенсиите с 10 %

127

Анонимен

преди 5 години

АХ, НЯМАШЕ ГО ГОСПОДИН БОРИСОВ ДА ПОДПРЕ ПРИЯТЕЛЯ СИ И МИЛА ДРУЖКА ЮНКЕРЧО. ПОДПРЯ ГО УКРОТО. А УЖ ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВАЛ.

126

Анонимен

преди 5 години

И то след като от 1 милион гласа 300 000 са ромейски, факт.

125

МНОГО ГРЪМ МАЛК ДЪЖД

преди 5 години

ИНТЕРЕСУВА МЕ КАК СЕ ОТРАЗИ НА БЪЛГАРИНА ТОВА УЖ МНОГО УСПЕШНО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВО. НАПРИМЕР, 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ЖИВЕЯТ ПОД ПРАГА НА БАДНОСТТА 314 ЛВ. ТЕ ПО-БОГАТИ ЛИ СТАНАХА? НЕ СА. ЗНАЧИ ЗА ТЯХ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.

124

Стършел

преди 5 години

***, всички са *** и в този кабинет,но откъде вадят това нагло самочувствие2

123

Iceblast88

преди 5 години

До 124Да се хвалиш, че имаш 16% от гласовете е направо пародично и само гербер може да го измисли!Как така 16% ли - еми проста математика герберче - 32% за вас при по малко от 50% избирателна активност 32/2=16%При 7 милиона народ - тия които нямат право на глас (деца и затворници) да кажем 6,5 милиона = 1040000 гласа - с други думи държавните служители + роднини в най добрия случай. И с тия 1 милион гласа да управляваш съдбата на 7 милиона се нарича диктатура!

122

Шменти капели

преди 5 години

До Iceblast88ГЕРБ е отдел кражби и продажби на бившата БКП. Майната им на заг.убен.яците, дето гласуват за тях!

121

Геш

преди 5 години

До Анонимен 119С деби-и не ми се спори но само ще напомня че Станишев на когото изобщо не съм фен два пъти увеличи пенсиите с по 10 %-ако не можеш да смяташ това прави 20 % за 2 години а тъпан-ра не може ги стигне тия 20 % за 9 год !!! АНАДЪН МУ !!!