15

Ch.

преди 5 години

Относно билетите на Wizzair - скъпи са, когато са училищните ваканции в UK, ако нямате належащи дати за пътуване, търсене билети, когато е неваканционно време. А в летния сезон винаги са мн скъпи, дори и 6 месеца по- рано да ги търсим.

14

Някой си

преди 5 години

Всеки месец летя с Wizz Air за билети от 9:99? до към 50 ? за Дортмунд, че понякога и два пъти в месеца. Билетите ги копувам месец- месец и половина по рано зависи от сезона, но както се казва трябва да ги дебнеш.

13

Анонимен

преди 5 години

Bg-Memingen, otivane i vrashtane 100euvro

12

Наблюдател

преди 5 години

До 20 евро друг път - редовно летя от Дортмунд, цени от 9.99 евро и то без Wizair club , януари двамата с приятелката ми за 60 евро , отиване и връщане до София. Билети на добра цена има, но рядко от двес за утре. За септември онзи ден запазихме 80 евро 1 човек, отиване връщане... Та довелен съм от цените на Wizair. То някои съграждани може би искат и да им се плаща, че летят ?

11

20 drug pat

преди 5 години

Niama takiva bileti 20 evro. Polzvame Wizz, nikoga ne sme plashtali pod 100 evro na kalpak. Eindhoven-Sofia.

10

Хтт

преди 5 години

До номер 1Как билети по 20 евро?Нали сега гледам билети до Лондон по 280 евро и то 4 месеца напред.... евтини билети другия път

9

Редакторееее....

преди 5 години

"Целта на протеста БЕ да се намали прекомерната ДИСКРЕТНОСТ..." Защо Зла.тко се упражнява да превежда като очевадно не знае нито английски, нито български език? В главата на този псевдо-журналист е само "бееееееее, муууу, меее". Дискретно го пращайте обратно на село с рейса, не става дори и за Николета и сватбата на Гущеров да пише

8

Ханс

преди 5 години

До 1:На Луфтханза пилотите стачкуват най-често, техните билети вероятно са по 5 кинта?

7

dдфсф

преди 5 години

Спират да изпълняват нови полети. Вече обявените и такива с продадени билети ще се изпълнят.

6

Въпрос

преди 5 години

А тези,които вече имат резервирани и платени билети София-Катаня,София-Неапол??

5

До 3

преди 5 години

Като спрът да летят до Уиз до Нюмберг, ще летят чрез Луфтханза...

4

Кочо

преди 5 години

Коментар 1 е определено запознат, нали се сещаш, че самолета има 200 пътника, от които около 50 са платили 20 евро, а около 150 са платили средно по 50 70 евро, освен това, самолетите носят и карго товари със себе си, но дори и да не е така, разходите по един полет, далеч не надвишават 10-15 хил. евро които се получават от билети. Самолетното гориво е много много ефтино, противно на очакванията, а летищната такса си е сметната в билета. FYI - $2.15 за галон е цената в Европа, $0.57 за литър.

3

dдфсф

преди 5 години

Не знам УизЕър защо спират полетите до Нюрнберг, самолетите до там и обратно винаги са пълни. Нещо друго се случва.

2

Анонимен

преди 5 години

1, колкото и да ти е странно Ryanair е най-печелившата авиокомпания в Европа. Пилотите им не им стачкуват за заплати, а за другите условия за труд. Една част от пилотите им не са служители, а външни предприемачи, които дават фактура. Месечната им заплата на пилотите обаче е около 10 000 евро, което си е абсолютно добра заплата за пилот.

1

Анонимен

преди 5 години

Няма как да купуваш билети по 20? и да очакваш да плащат на пилотите свестни заплати