7

Пирин

преди 5 години

До Анонимен 6 Родоотстъпничество е да си зарежеш родината в Азия , за да дойдеш на Балканите, където да проговориш нов език. Да си продадеш всичко , което си бил и да ти остане едното голо име, което дори не го произнасяш като предците си. Ами, не, това не ме касае, нито комплексите които ви създава. И не говори от името на македонците, говори само за себе си. И не ме заплашвай !

6

Анонимен

преди 5 години

До ПиринВиж какво, съвременните македонци имат цялото ни съчувствие - измъчен братски народ, мачкан от комунисти, титовисти, сталинисти и какви ли не гади..ни, в т.ч. родни наши, промиван му е мозъка от българофоби десетилетия, мачкани, разстрелвани, затваряни. НО, такива като тебе трябва много да внимават да не настъпят мотиката, защото, ако за тяхното има оправдание, то твоето си е съзнателно родоотстъпничество. Да не ти яде .... баница, българска баница, де.

5

Мирмидонец

преди 5 години

До ПиринАлоу, това е била лятната резиденция на хан Кубер.

4

Пирин

преди 5 години

Античния град не е на племето синти, както пишете, а е МАКЕДОНСКИ град. Но понеже от думата македонци / македонски в България ви пари, пишете лъжи. Но не можете да избягате от истината - това е МАКЕДОНСКИ град, основан от Филип II, изграден и населяван от македонци. Няма какво да се плашите, Пиринския край винаги е бил Македония и винаги ще си остане, все едно кой го владее, защото тука няма друга история освен македонската :)

3

Анонимен

преди 5 години

Оправете си заглавието.

2

Анонимен

преди 5 години

"...... Борисов отпусна допълнителни 100 000 лева. " ?????????????????От собствения си джоб?

1

Анонимен

преди 5 години

Някой води ли статистика колко от находките напускат България по незаконен начин?Обществеността информирана ли е за шуробаджанашките връзки между "учЕните", настанени в Археологическия институт с музей при БАН и колко от хората,работещи там пък са близки роднини на други лица,работещи в други институти на БАН?Наука или абонамент за заплати, осигуровки и трудов стаж?Кой информира индивидите, занимаващи се с иманярски бизнес? Кой им казва кое колко е ценно?Какъв хонорар получава за тези услуги?