13

Факть

преди 5 години

Да бе аз съм некой си църен изфърлил съм си дакументите в некоя ряка и ше ме върнат!Къде?В Лапландия ли при Дед Мороз.Ахам в Италия че аз ше взема следващия влакь и ке се върнем обратно кой ше ме спре.В Африка никой лидер не ги иска тея щото са опасни никой нема ги приеме.С Европа е свършено.Благодаря на турците че си вършат работата.Макар че мигрантите избягват България което е добре.

12

Анонимен

преди 5 години

гранични държави като България поставят като условие, за да започнат да приемат обратно мигрантиБоце пак пи будалка, че няма да ни ги харижат

11

Викате ги

преди 5 години

После трошите пари да ги изгоните... Нещо никак не е наред тук.

10

Анонимен

преди 5 години

Натрапвате не тези пустинни камилари, а като ги бием и ритаме, ни наричате расисти. Защо папата и Ротшилд не си приемат мигранти по домовете, да видим дали ще са толкова гостоприемни след това? В ЕС царува двоен стандарт, лъжа, демагогия, бюрократщина и диктатура. Вън европейските кратуни и пустинните камилари!

9

Анонимен

преди 5 години

До Юнал ДжемиловМъжки, Алла директно с тебе ли разговаря, та знаеш каква е и каква не е волята му?Такива дето говорят директно с Всевишния, си ги имаме и в християнството - колкото си щеш.Ама в специализираните лечебни заведения, се случва да настанят в една стая "пророк" на Алла и "пророк" на Иисус, така че ....

8

Анонимен

преди 5 години

Абе къде е сега това ООН да види това:"....защото родните държави не приемат обратно гражданите си или пък защото те се укриват от властите...."?То бива лицемерие, ама това вече бие всички рекорди : значи хиляди организации задължават ЕС да приема хора, които родните им държави не искат .

7

Юнал Джемилов

преди 5 години

До ЦиникНишто такова нама да става Зайчо волята на АЛЛА е друга ей

6

Анонимен

преди 5 години

вместо Европейски Съюз го прекръстети на Евро-арабско-африкански.вкарвайте камилите и минаваме на еко транспорт!

5

Анонимен

преди 5 години

Колко пари се потрошиха за да обикалят фрегати из Средиземно море за да спасяват "нещастните човешки същества". Добре да ги спасяват. Да откажеш помощ на човек в морето е престъпление. Но защо ги водеха в Европа а не ги връщаха там от където са тръгнали. Нямали някой да поеме някаква отговорност.

4

annybody

преди 5 години

До Анонимен 2Не че има и "екстрадАция", но и това си го изстрадахме, докато в публичното пространство колебливо се промъкна "екстрадицията".

3

Анонимен

преди 5 години

Връщат се към старите европейски идеи за концлагери. Приказките за свободно движение на хора и спасяване от диктаторски режими бяха само за излъчване по Дойче Веле, Свободна Европа и ББС Лондон. Трябват им диктатори, които да спират имигрантите и да са лошите, а Запада отново да бъде свободен да излъчва фалшива пропаганда и да бъде фалшиво гостоприемен.

2

Анонимен

преди 5 години

С голямо извинение към сайта:Няма дума "репатрация". Казва се "репатриране" (repatriation), от думата патрия родина.А, "репатрация", както сте написали, трябва да идва от думата "патра", т.е. кривокрак.Има малка разлика. Ама, като сте тръгнали да "обогатявате" българския ...

1

Анонимен

преди 5 години

ЕС е зло което трява да се унищожи ако не изчезне ЕС като съюз европейските народи ще изчезнат.