80

Анонимен

преди 5 години

А дано... ама невярвам. Откъде ще смучат тогава пари и на кого тогава ще продава военната им индустрия. Само изнудват. Тези пиявици са най зависими от парите на НАТО.

79

Анонимен

преди 5 години

Нека всички, които реват за "руската анексия на Крим" прочетат:"Новые подтверждения: США готовились поставить в Крыму флот НАТО" Чети народе, просвещавай се!

78

Анонимен

преди 5 години

Тръмп очевидно не е бизнесмена шарлатанин , мафиоз , изнудвачи шантажист всичко в едно .Прищяло му се европа да купувадвойно по-скъпия амер. прир. газв сравнение с руския . И човечетоси мисли че е още 20 век .Алиансътна европа със сащ е анахронизъм .

77

Анонимен

преди 5 години

Обаче тоя път хер Юнкер е надминал себе си,счупих се от смях,двама го придържат отстрани а отзад албанският и украинският президенти внимават да не падне по гръб хахахахаха,потърсете видеото от днес!!,Много обича тоя човек да си пийва и затова така се приема куцо и сакато,ако дойде някой по-сериозен не знам,хер Юнкер поне не е скучен чиновник.

76

Име

преди 5 години

с какво помага нато срещу тероризма в центъра на европа, като тази организация го предизвиква в близкия изток и африка. инаk това за пристанището на истината е верно. в немския се използва падеж за притежание (генитив), където ж.р. ди се преобразува по правилата в дер (също, като м.р. номинатив).. да не говорим за това, че истината не може да има пристанище, още повече търговско. но такива превеждат и името беате чепе в джепе

75

Име

преди 5 години

отан е организация за да има къде "наши хора", като цоциалиста столтенберг да получават големи заплати за нищоправене и многоговорене. отан е като гюлле на крака на затворник за държавите, които се водят "свободни". на практика нато не може да разреши вътрешните си проблеми, а е тръгнало да защитава сигурността на цели континенти, които са прояждани изотвътре от напастта, каквато е режима на либерал-болшевизма и техните безкрайни експерименти с живи хора.

74

П.Петров

преди 5 години

Тръмп е ....., но действа отрезвяващо. ЕС трябва да се замисли за сигурността си и международното си влияние.Общи въоръжени сили, общ бюджет за военни разходи, информационна и оръжейна независимост. Войни се печелят с производителност на оръжейната индустрия, а светът е все още е далече от всеобщото разбирателство и компромиси.

73

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

И отиди в някое читгалище на курсове по немски език. Не е Hafen die Wahrheit, а е Hafen DER Wahrheit!За последен път обяснявам за такива недоразбрали като теб с въпрос.Би ли ми обяснил какво значи "Колката" или "ШибиРиби" - никнеймовете от тази тема!

72

Шефът на света

преди 5 години

Скоро всяка една страна, член на НАТО, ще получи по един стикер: "Застрахован от шефа на света, Доналд Тръмп"!

71

До Hafen die Wahrhei

преди 5 години

Колко пъти съм ти казвал, да смениш хапчетата със свещички? Ще те поолаби! И отиди в някое читгалище на курсове по немски език. Не е Hafen die Wahrheit, а е Hafen DER Wahrheit!

70

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Като му трябва мир на света, защо ислямиста Путин бомби Украйна, а не бомби камиларитеМи аз не съм привърженик нито на Путин, нито пък на Тръмп. Аз подкрепям политиката на Меркел и тази на Борисов на устойчив мир! Путин за мен е най-големият убиец на съвремието ни, но има една максима на Борисов - Винаги с ЕС, никога против Русия!

69

Факт

преди 5 години

Това че НАТО ще увеличи военните разходи,не значи,че Русия реципрочно ще вдигне своите!Ще има естествено увеличение,но от асиметричен характер-Русия ще укрепи и модернизира ядрения си арсенал,а това е много по-евтино,отколкото да трупа огромни конвенционални въоръжения.Примерно ракета Калибър с ядрен заряд не е много по-скъпа от конвенционална,но има много по-голям възпиращ потенциал.За отбраната на Русия е достатъчно да има възможности да унищожи цялото НАТО при евентуална агресия,нищо повече.

68

Мда

преди 5 години

Преди САЩ плащаха огромни суми за НАТО,обаче ползваха организацията изцяло за свои нужди-Европа беше едновременно заложник(срещу Русия/СССР),маша и даваше легитимност на американските авантюри.Сега искат същото,но без да плащат.А фразата:САЩ пазят Европа от Русия,Иран и прочее буди само смях!Главните проблеми на Европа произлизат най-вече от използването и за защита на американския интерес.Т.е.НАТО носи ползи за САЩ и вреди за ЕС.

67

Анонимен

преди 5 години

В такива случай най-бедните биват най-добре изтръсквани.Така че евроатлантиците да се готвят да плащат двойно и тройно повечеСтава ясно, че сега милиарди ще потекат към САЩ. Тръмп си знае работата

66

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitКато му трябва мир на света, защо ислямиста Путин бомби Украйна, а не бомби камиларите.

65

Анонимен

преди 5 години

Браво на Тръмп най-после САЩ имат достоен президент.

64

Bill

преди 5 години

Трагична новина за рашките и техните слуги у нас. Нито ЕС се разпадна, нито НАТО. Разпада се само руското подобие на държава..

63

Анонимен

преди 5 години

Парите които се отделят за отбрана са важни, но по важно е как се използват. Не могат да се съберат толкова пари, колкото Военно Промишления Комплекс да не може да усвои.

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 59Ха-ха-ха-ха-ха......сега да се разпадне е ред на краварията!!!! хи-хи-хи..........не мога да разбера КАК не виждате ПЪЛНАТА АНАЛОГИЯ!!! Тръмп-чо е бившия горбачов, а дълговете на конярите вече са над 100%! НЯМАТ ПАРИ да си издържат базите по всички земни кълбета, НИЩО СВЯСТНО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ, защото НЯМА ОТКЪДЕ ДА КРАДЪТ!!!!Преди 30 години си присвоиха невероятните военни изобретения на СССР и бившия соц-лагер и така проживяха още малко на чужд гръб! А СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ОТКЪДЕ!!!!

61

Анонимен

преди 5 години

И СССР победи САМ цялата еуропейска сбирщина, опълчена срещу него!!! .Прекалил си с ванните препарати...