31

Анонимен

преди 5 години

До стефчо 20Нали, от подобни селяшки мъдрости сме цъфнали. Вземи прочети преди да снасяш афоризми и нека никога не се случи в рода ти за да го изпиташ! Страшно е!

30

Анонимен

преди 5 години

Отслабва се със спорт (плуване, тичане, планински разходки и т.н.), а не с глад! Това, че не харесваме ***, не значи че харесваме закачалки за дрехи. Според природата най-красивото тяло е здравото - което боледува минимално. Ако видите, че "слабата" красавица слага прекалено сол и оцет в супата си (лъжици!), водете я на лекар, без да я питате. Анорексията е факт.

29

Анонимен

преди 5 години

Сега са наред синоптичките,те приличат на коцлагеристки.

28

Анонимен

преди 5 години

Най-честата причина е изнасилване като дете, след което момичето започва да мрази тялото си, да го наказва и да иска то да изчезне. Другата са задължения и изисквания, с които тя не може да се справи, чувство за загуба на контрол върху живота (имахме такива случаи в гимназията). Тайната им дава вид контрол, поне върху тялото си. Често има желание за смърт. Няма нищо общо с обикновените диети (те са само повод) или с презадоволеност. Не може да се хване без психически предпоставки.

27

Гогата

преди 5 години

До Анонимен 15 : ...Като точилка е.

26

Мюмюн

преди 5 години

До До Мъжете СА ВиновниИ аз обичам дебелани, дето за да и намериш оная работа трябва с брашно да ги поръсиш и да видиш от къде издиша. Дай ми телефона си, ще ти пръсна цвайтера!

25

Анонимен

преди 5 години

Апетитът идва с храненето

24

Анонимен

преди 5 години

Започва се с ограничаване на храната и в един момент съзнанието и организма НЕ МОГАТ да усвояват каквато и да е храна, което е съчетано и с липса на апетит. В един момент вече искат да се хранят и да напълнеят, но не могат. Вече са отключили анорексия. Много трябва да се внимава с диетите.

23

Край

преди 5 години

Анорексия има където хората нямат борба за оцеляване. Това е болест на задоволените.На болните трябва да им се осигури недоимък съчетан с физически усилия за да си върнат радостта от храненето и живота. Понякога трябва да изгоните детето си от къщи и да се оправя и оцелява както може. Трудно е обаче е животоспъсяващо.

22

opS

преди 5 години

Кой ги е излъгал ,че е секси и ,че мъжете обичат кокали не знам ,ама МОМИЧЕТА И ЖЕНИ ПОЧВАЙТЕ ДА ЯДЕТЕ ;)))))

21

Чикън

преди 5 години

Анорексията е заболяване, точно както и бинорексията при момчетата, които все са слаби и искат още много мускули. Тъпчат се с *** и задължително трябва да са огромни и страшни.

20

стефчо

преди 5 години

От нямане какво да правят и от скука се изкелешиха младите. Ела да видиш ти анорексия едно време имаше ли според вас? Като я опънат младата булка цял ден на къра с една мотика,вечер цял самун хляб изяжда и за още пита. *** времена и *** нрави,изджендъри се младсежта от нищоправене-дявола като си нямал работа и си ..... децата!

19

Петко

преди 5 години

Малко се яде и малко се пие в тая държава!

18

Гогата

преди 5 години

"...причинителите на анорексия могат да бъдат много различни - билогични, генетични, под въздействието на социалните модели на външния вид на хората..."Главните причинители са родителите !!! Тая п.ростотия в главите на момичетата се формира рано и родителите могат да я елиминират, но...ги мързи, не им се занимава ! После реват ...

17

Анонимен

преди 5 години

Анорексията е много коварно заболяване на психична основа. Може да се отключи от прекалена задоволеност от всичко, тоест както се казва, ако поискаш нещо го получаваш веднага - в един момент губиш интерес към всичко, не се сещаш да се храниш и не изпитваш глад. Може и от някакво негативно събитие, като несподелена любов, разочарование, загуба /смърт/ на близък човек и др. Трябва да се осъзнае състоянието и да се намери причина за желание за живот- влюбване например :)

16

Анонимен

преди 5 години

Не мъжете са виновни, а женските списания, инстаграм и други подобни медии, които налагат като красиви определен типаж, към който се стремят нестабилни психически момичета

15

Анонимен

преди 5 години

Никол Станкулова е следващата жертва на анорексията, как ги допускат до екран изглежда отвратително.

14

Анонимен

преди 5 години

Анорексия Невроза стана популярно заболяване през 83-та година когато почина певицата Карън Карпентър - The Carpenters.От тогава са минали 35 години и вече се знае много за това заболяване. Сексът не помага по никакъв начин - гаранция. Такова заболяване изисква принудително задържане и лечение защото края е ясен. Бог да прости момичето и нека повечето родители/роднини/приятели почнат да забелязват симптомите на това заболяване.

13

ОооПааа

преди 5 години

Сексът с половин жена е...като да дрънкаш с черпак в празна тенджера! Имаш си черпак с мерак, ама тараторът свършил...

12

Анонимен

преди 5 години

Собственика на хотела заминал в чужбина, а негова работничка починала случайно а?