6

Asp

преди 5 години

Я сега да помислим малко изваждат далтиазема от 60 мл които е много ефективен и струва 2.20 лева кутията и го заменят с неефеиктивния *** алдизем които е македонски генерик на същата цена другия заместител които е ефективен и по качествен от алдизема е реновия от 10 мл на 15.20 лева цена значи корупцията е на мнго високо ниво и някои хора не милиони а милиарди ще направят много вярна статия

5

Анонимен

преди 5 години

Видиш ли социалист, удари му шамар! Все ще има защо! Еша им няма на червените *** да приказват глупости и да всяват паника.Проблемът не е във валсартана по принцип. Не той е канцерогенен, а примес в това вещество, произведено от конкретен китайски производител. С другите валсартани, произведени другаде, проблем няма.

4

Анонимен

преди 5 години

Ей нямат наяждане нашите новобогаташи и търгаши доктори ! Джипитата вече от врътките и ковергентните игри с фарма фирмите станаха от голтаци в милионери,а болните бог да ги прости! да ви *** и реформите и демокрацията и всичко!

3

Анонимен

преди 5 години

Идва китайска делегация с инвестиционен демарш в Европа и хоп - точно лекарствата от китайски производител се оказват вредни! Великата Агенция по лекарствата изпълни поръчката. Във всяко лекарство има вредни или потенциално вредни съставки, но в интерес на бизнеса, информация се подава само когато е целесъобразно. А болните са подложени на допълнителен стрес.

2

Възмутително

преди 5 години

Те от БКП не ни казаха и за Чернобил, ама на номенклатупата носеха безвредна храна и вода.Така ,че другарите обичат информационното затъмнение Лицемерно е

1

д-р Ох Боли

преди 5 години

Изцяло са мръсни конкуренционни курт-капани. Как така определиха че не знам си ква молекула била канцерогенна, бля-бля. Група учени се събрали и решили, след солиден подкуп - нещо нормално за медицинските специалисти, по принцип са много алчни и корумпирани и безотговорни, колкото по-висока са в йерархията и имат титли!