56

опссс

преди 5 години

Ухааа, ще пада оборот за Мошетата! *** ще им оправя финансовия дефицит!

55

Няма кой

преди 5 години

Слънцето "оправя" западните балкани. Пъпешът е на мозъчен тръст във Вашингтон - ужасТ. Роско търси кошара. Баба Цецка изравнява Бг законите с конвенцията на дъгата. Острието ТоБиков е на точилар. Деси вероятно си е в Дулово. И така, мъка мъка. Наложило се е да ходи Президента, който си е Натовско чадо, но му е било кофти да му се мотат някакви многополови "лидери" в краката.

54

akud

преди 5 години

хаха радев се набута и той малко до ЕС ивенти , ама само глупости дрънка, АБЕ радеф къде е кифлата генерал, на село ли е остави да копа домати пък и да не те излага или свършиха завесите у вас и няма с кво да си шие ТОАлети

53

Шменти капели

преди 5 години

Майната му на НАТО! Видя се, че този уж съюз е бащиния на наглите хамериканци. Разпускане и европейски въоръжени сили!

52

хахахахахааа...

преди 5 години

Радев иска да покаже своята значимост...........

51

Внимание

преди 5 години

внимание! Започнете бавно да си сваляте гащите. След като ги свалите се наведете напред и си хванете палците на краката.След това се радвайте, радвайте. И не забравяйте да благодарите на Паси, Плевнелиев и много други знайни и незнайни евроатланти.

50

Редник от Варшавския

преди 5 години

"Президентът: НАТО не е борса за сигурност, а съюз на суверенни държави.".....или с други думи казано - празни мисли на един празен човек ( не го бъркайте с Джером Джером).

49

хюго бос

преди 5 години

Хахаххас на ББ пак му се размина да с еотърка с големите- пратиха го да бави Западните балкани, докато се разберат президентите. Пак отърва шанса да се запознае и прегърн с Тръмп. И какво стана с гръмко обявеното преди година "в ход е подгоотовка на среща Борисов - Тръмп"? ГЕРБ така го обявиха все едно двамата най- велики на света. Да не забравяме как ГЕРБаджиите най- нагло заявиха, че искат Хилари да спечели, щяла да им бъде по- удобна.

48

Име

преди 5 години

нека отбележим в името на истината, справедливостта и честността, че суверенността на държавите изчезва там, където те са наврени в някакъв съюз, било то съветски, или натовски, европейски или юдейски....

47

Червена бабичка

преди 5 години

Затова ли те избрахме, другарю Радев?!?!?!?Да пипаш натовски, соросоидистични, евроджендъроиди?!?!?!?!

46

ОПА

преди 5 години

И ТОЗИ Е ЗОНБИРАН--ЯКО ГИ УДРЯ ДУРАЧОКА..РАДЕВ,РАДЕВ..И ТИ ЛИ СТАНА ПУДЕЛЧЕ....

45

Анонимен

преди 5 години

И ББ и прецедента само глупости говорят.Като зомбита са.Зомбирани за власт и лични облаги.

44

Ред асс

преди 5 години

Радев, предател!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Тръмп се опитва да спаси потъващият кораб САЩ на наш гръб. Следете му мисълта.

42

Анонимен

преди 5 години

Тръгнал днес един да ми говори за партии отлично знам от коя сте и ако лъжете че сте демократ то вие себе си лъжите както и да е юридирано лице представляващо прехода и тои ми говори за демокрация демокрацията я разсипаха те и техните наследници това е слободия стани да седна господин адвокат

41

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха руските туристи много българи щяха да разберат какво акат гладните.

40

Членска карта №7

преди 5 години

До Радев-безродникСещам се за един друг Президент, който също лягаше и ставаше с Русия на уста... А, и Крим искаше да освобождава :-)

39

Членска карта №7

преди 5 години

До ВитоКак пък се роди тази мисъл в пълния ви стомах :-)

38

Радев-безродник

преди 5 години

Президента Радев няма никакво място в развитието на страната, защото се доказа като един обикновен безродник, който се ръководи само и единствено от интересите на Русия. Кой нормален президент ще споменава в изявленията си името на чужда страна 5 пъти по-често от това на страната, която представлява. В крайна сметка трябва да си припомним, че другаря Решетников ни го избра.

37

Анонимен

преди 5 години

До Демократ 30Хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи-хи......................