20

Анонимен

преди 5 години

Иларионов,вие чалгарите с "творчеството"си научихте мамините синчета,че всичко им е позволено."Добре" си свършихте работата по опростачването,сега и вие ще пожънете резултатите от това.

19

Бесен

преди 5 години

Разглезените хрантутници с богати и влиятелни мама и тати са по-голям проблем от този с ромите....

18

Христо

преди 5 години

Стрелецът е поредния лиглbо с пистолет и влиятелни на село мама и тати.Те вече са се погрижили всичко да се потули,та да може мамин Наско безнаказано да си стреля по хора.Жалко МВР,жалък министър,жалки милиционери-***...

17

Зрител

преди 5 години

Ама не си губиш времето и не се умори да го разказваш по телевизиите......това поведение говори за безпомощност.......монетата има две страни .........господин Иларионов

16

Етичен кодекс

преди 5 години

за следователи няма ли?Как може следователката да АФИШИРА явната си СИМПАТИЯ към ПРЕСТЪПНИКА в ПРИСЪСТВИЕТО на ПОТЪРПЕВШИЯ. Явно не е ПОДХОДЯЩА, защото НЯМА чувство за справедливост.Трябва пред всеки следовател да има надпис"ЗАКОНЪТ Е ЕДНАКЪВ за ВСИЧКИ. Както в Италия - във всички съдебни зали.ДА НАПОМНЯ.

15

Аспарух

преди 5 години

Преди да се занимаваме с ромите трябва да се обърне внимание на богаташките мамини и татини детенца където закон за тях няма.Позор за България са и политици и съдии и прокурори.Всички са ***

14

Анонимен

преди 5 години

Да иде на село и там да снима клипове и никой няма да го стреля.Да снима как Гери Никол е яхнала комбайна и жъне или как Криско копа с мотиката а Дара дои кравите.Някакви такива клипчета.Много ще се харесат на широката аудитория и феновете на съвременните "певци". А пък като не му изнася тук да бяга на вън и там да снима клипове, такъв талант няма начин да не го лапнат. Абе, всеки луд с номера си.

13

Анонимен потребител

преди 5 години

Знам какво е да се разправяш с полиция и прокуратура, но без резултат за съжаление. Тук в България съдебната система е корумпирана, а полицията изобщо не си върши работата. Тогава за какво ни е? Г-н Валентин Радев да си подаде оставката. Няма закони, защото престъпниците са безнаказани. Кой има право да стреля по някой, който не е направил нищо нередно, или да влиза в чужд имот, за да краде и нищо да не му се случи??? Закона трябва да стане като в Америка!

12

ШибиРиби

преди 5 години

Мнооого важен чоек снима клипове и говори по телевизора и не разбира защо на педесе метра слагат полицай. Ами батка слагат ги защото има по важни хора от тебе и си има стандарти как да ги пазят. А че *** дето е стрелял трябва да го изправят с обвинение няма съмнение. Само че бат Юри иска едва ли не трибунал по бързата процедура.

11

Obiknovena Ovca

преди 5 години

До the GhostТочно заради нас - обикнвените хора - овци - както обикновено ни наричат - заради нас е добре да има някой който да реве - защото ние не можем да стигнем до телевизии, министри, касиери ...

10

До въпрос

преди 5 години

Споделям! Преживял съм го! Нищо! Загуба на време и безкрайно разочарование. Не си струва!

9

въпрос

преди 5 години

1. Тук веднага се намериха хора да плюят пострадалият. Все пак и ПОСТРААЛИЯТ ИМА ПРАВА. 2. Има ли поне един човек, който да потвърде ,че действително полицията си върши работата? 3. Аз лично съм изпращал документи, за едно и също нещо до 4 пъти на различните служби и службици, в рамките на 3-4 години, разследващ полицай, дознател, прокурор,---всчики питат едно и също и накрая оставаш с убеждението, че целата е една, да те отвратят , за да махнеш с ръка и да забравиш. Което и стана---давност

8

Иван

преди 5 години

Знаете ли не се учудвам, че някой е срелял по него. Скоро карах по Иван Асен и наглото му поведение ме втрещи. Кара мустанг кабрио и беше спрял по средата на улицата да си купи нещо магазина, след това с 3 маневри направи абсолютно забранен обратен завой докато го чакахме 4 коли. И не толкова нарушенията ме подразниха а наглото му поведение, наистина се мисли за бог. Развика се на единият шофиьор. който му направи забележка, че бави трафика.

7

Анонимен

преди 5 години

Ако това се бе случило с обикновен човек, никой нямаше да разбере. Просто така работят медийте в БГ. Пробутват се един друг.

6

Анонимен

преди 5 години

цялата полиция в Търново е за смяна, оплетени като свински черва са. Надминаха Перник по мутризация и бездействие на полицията.

5

Анонимен

преди 5 години

Люси, сега ли падаш от клона? А добре дошъл при нас, знаещите офси(никой не обиждам, просто няма кво да се ваправи без да се изцапаш и ти самия)

4

Анонимен

преди 5 години

Докато всички не започнем да ревем оправия няма да има! Люсито обаче да не реве срещу вътрешния министър,защото не той ги е измислил тези правила! Да реве срещу депутатите,защо те измислят скапаните закони,които грам пара не чинят!

3

777

преди 5 години

К'во реве тоя ***??? Като е Люси Иларионов, да не е богопомазан? Да си облича кафевия костюм и да кляка в ъгъла!

2

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Търново е така дори бяха възстановени на работа полицаите от Павликени които "господарите" снимаха как крадат гориво .Хората не се и оплакват като знаят резултата СТИГА БЕ - ТОВА ИСТИНА ЛИ Е ??? Направо нямам думи вече - тези са всесилни, така ли - пазим мутрите и мутресите, а обикновения човек ?????????????

1

the Ghost

преди 5 години

А колко обикновени хора са в подобна ситуация всеки ден и никой не разбира?К'во реве по ТВ?