23

Анонимен

преди 5 години

Една я слушам как се издържат хората в тоя град.Вярно питам тия де работят как се издържат отговор за сметка на другите и на такива подобни сметкажии сме на това ниво в ловеч че мислеики нереално и злобно е така

22

Анонимен

преди 5 години

От евтиното боли глава от лъжата два пъти ама какво ли мога да очаквам от хора които не ме обичаха като ученик та сега ли нали американски дидко що ли нема да питам сети се

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Като ажат "немско качество", чудо голямо) Всичките ми арматури и закчалки в новата баня са немски, пълен бо.луk! Закачалките падат, сапуниерките - също, душчето се счупиАз за това си купих български.Материала вложен в тях е 1.4301.Може да провериш какво значи това.Само плочките са ми италиански.Всичко друго е българско.

20

Анонимен

преди 5 години

И къде на пазара видяхте европейски стоки произведени след 2010 г? Всичко е оригинално китайско, произведено в Китай.

19

Анонимен

преди 5 години

ЕПЦ - Евангелистка протестантска църква.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Ти къде се буташ? Не разбра ли, че това е икономическа борба на фармакобароните? Валсартанът е превъзходно лекарство!За да намериш български домати, трябва да отидеш в родното си село и да се примолиш на някоя баба!

17

Анонимен

преди 5 години

Европйското е фалшименто! Като ажат "немско качество", чудо голямо) Всичките ми арматури и закчалки в новата баня са немски, пълен бо.луk! Закачалките падат, сапуниерките - също, душчето се счупи. Китайците рязко подобриха качеството на изделията си!

16

Анонимен

преди 5 години

Ами то и смилянския боб го правят в Китай

15

Анонимен

преди 5 години

Че то едно 60% от българските онлайн магазини, включително и "големи дизайнери" като оная раковчанка с конската физиономия зареждат китайски стоки, които после пробутват за собствени модели или оригинал, и ги продават с 300-400% надценка

14

Анонимен

преди 5 години

Нашите сайтове съм ги разбрал отдавна . Засичам надценки на една и съща стока с 400-500%. Нямам причина да пазарувам от нашенските АКО ИСКАМ Китайски стоки , знаете сайтовете като Aliekspres

13

Анонимен

преди 5 години

Заменям тир с китайски валсартан срещу кило домати тип "биволско сърце", български.Изгодно!

12

Яна

преди 5 години

В заглавието има нещо вярно, но то не е във връзка със текста. Китайците не отдавна са го измислили, около Болония е пълно с фабрики собственост на китайци, и работещи вътре китайци, даже там и спят.. Материали, платове китайски. И накрая излизат с етикет Произведено в EU. И българските магазини са заляти с тази стока, китайското италианско. *** то защото хората са си прости, не искате китайско, ми на ви италианско..

11

Анонимен

преди 5 години

АМА ТЕ ВСИЧКИТЕ СА КИТАЙСКИ !!!! :D

10

Анонимен

преди 5 години

Всичко вече е мнете, света е менте, цялата Система е едно голямо менте! И най-страшното е, че забързано се върви го най-голямото менте - т.н. "изкуствен интелект", което дефакто не е нищо "живо" и няма никакъв "интелект", да не говорим за "съзнание" и "самосъзнание". Една хипер бърза програма на квантов процесор, работеща на на базата на математически итерации и алгоритви от типа на "монте карло", при което се получава ефекта на "самообучение".

9

Анонимен

преди 5 години

Българина друго не заслужава, само китайски *** му стигат.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"безмислена", "пазарил" и "Пулицар" да се четат безсмислена, пазарувал и Пулицър

7

Анонимен

преди 5 години

Както винаги тук,някой е преписвал от някъде и работата е като развален телефон :)Повече от 5 години пазаря онлайн(главно от китайски сайтове) и мога да кажа едно-няма по-коректни търговци от китайците!Нямам загубена стотинка заради измама и т.н.Случва се да не ми пристигне пратка или да се изгуби,но ако си прочел правилата на сайта и ги спазваш,всичко е наред!А за "наложен платеж" и "оспорване в банката" за онлайн-нямам думи,човека който го пише,е гледал "непреведени" филми,хахааха!

6

Пърчови гащи

преди 5 години

Че какво им е на китайските стоки?Пращят от качество, с перфектен дизайн, не са опасни за здравето и портфейла...Да изброявам ли още плюсове?Ха ха ха ха

5

Анонимен

преди 5 години

"Алъш-вериш: Пробутват ни китайски стоки за европейски"Че то остана ли нещо "европейско" или "американско", което да не се произвежда в Китай?

4

Либералист

преди 5 години

нормално - по време на съветското робство ни пробутваха, че и Ленин е създал кирилицата ... все менте, все пак си е азия!