65

Лойковица

преди 5 години

Лойко излежава 20 годишна присъда в корейски затвор.Това има предвид като казва, че живее там, но не като другите българи в чужбина.Само за сведение.

64

Анонимен

преди 5 години

Може и да живееш там, но явно нищо не си закачил от техния интелект. Защото иначе даже нямаше да си правиш усилието да коментираш тук ;)

63

Анонимен

преди 5 години

Лойко, приятелю, познавам достатъчно корейци за малък корейски град, въпреки, че не живея там. А има и статистики. Можеш да ги погледнеш и да сравниш държавата с останалите по света. Там свръхинтелигентните МЪЖЕ са най - висок % от популацията в сравнение с целия останал свят. Не напразно са малка държава, но държат огромна част от пазара не технологии. Жените тук нямат нбикакъв принос, но искат дял. За това е всичко. Но, едва ли. Не напразно корейуцските мъже са най - интелигентните в света.

62

Loyko

преди 5 години

Ot 8 godini ziveja v Korea,no ne kakto zivejat povecheto bulgari po sveta i se chudia na komentarite na dosta bulgari kolko sa na ,,jasno,, s Korea.Na bulgarina mu mirishat krakata za zivota v Korea. Japan ,,Korea sa darzavi za koito dori nemozem da si pomislim niakoga da ziveem kato tiah..a Baj Ganjo da si misli kvo da e...

61

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам на всички нормални жени и момичета, достигащи до вагинален оргазъм изобщо да не се вързват на откачените фригидни клиторни маструбати. Толкова са неморални, че както искат да използват мъжете, така са готови да използват и всеки, който им повярва. Злобата от непълноценността им и завистта им към вас ще ги накара да ви поставят в невъзможно трудни и опасни ситуации. НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА ФЕМИНИСТКИТЕ! Те ви лъжат и използват както им е угодно за да спечелят права и власт за себе си.

60

Анонимен

преди 5 години

Не била станала сутринта за да ми се хареса... Знам, по принцип лесбийките и фригидните жени нямат особено отношение към мъжете. Обикновено имат отрицателно такова. Това е нормално, не се притеснявай. Психо - сексуалните смущения и сексуалните дисфункции са много разпространени в днешно време. Добрата новина е, че са лечими в повечето случаи, но е трудно. Иска интелект и воля. И много пари. Но, не е задължително да се лекуваш. А и едва ли можеш да си го позволиш.

59

Анонимен

преди 5 години

Няма интелигентна феминистка. Някоя психоаналитичка с объркана сексуалност и високомаструбатни способности е научила феминистките масово да използват нбяколко трика от занаята и в момента, в който им излезеш с нещо разли8чно и блокират както кокошки пред невестулка, защото знаят, че ще ядат здравия бахур и че много ще боли... Вземете си оценете реално способностите и спрете да тормозите хората, защото ще започнете да получавате това, което заслужавате!

58

Анонимен

преди 5 години

Мъжете на 40 спирали да се бръснат... Виж тинейджърките по училищата - още нямат 20 а вече са като прасета оядени, потят се и миришат на риба! Речника им е като на пристанищни работнички, или от към гарата, от онея ***. Дори тези, които се имат за интелигентни не могат един нормален разговор да проведат без да обидят някого ;))) Виж себе си, например - стара, дебела, бедна сама и с претенции... Единия ден ми вика, че била велика феминистка и хуманистка, а на другия ми иска 500$ за стаж...

57

Анонимен

преди 5 години

Зѝабелязъл съм, че мъжете които не уважават феминистките са изключително интелигентни и им е писнало да ги тормозят някви дребни недоучили нискоинтелектуални същества и напоследък са готови да убиват за да запазат малкото им останали права, отнети им от тази боклучава *** - феминистките. Ако и ти не си го забелязала, препоръчвам ти застраховка живот, защото истината идва за теб. Фактите идват за теб, Все още живеем във фактологичната ера ;))) Никой не прощава вечно. Особено интелигентния мъж.

56

До Жена

преди 5 години

Не можеш да си представиш какви са изискванията към една жена за да бъде подходяща за водене в Дубай, на Карибите или да и се правят КАКВИТО И ДА БИЛИ подаръци ;)))Сигурен съм, 99.99% от жените, които ТИ лично си виждала, пък дори и в огледалото, не стават за такива процедури. Особено клиторните мастр*уб*ати за нищо не стават. Тях дори на върви в тоалетната на гарата да ги опънеш отзад... А какво говорим да ги заведеш на Хаваите в скъп хотел или ресторант. Само ще ме излагат...

55

Анонимен

преди 5 години

А, те само корейките са бачкащи... Корейците работа не пипват... Айде с тея феминистки изхвърляния, че ми писна. Когато някой мки покаже жена, която да работи и на половината на мен, ще му кажа евала. Още не съм видял и съм сигурен, че ще си отида без да съм видял. Корея е изввестна основнйо с електрониката си. техологичното и инженерно производство. Там жени инженери почти няма.

54

Анонимен

преди 5 години

Една жена в цивилизовано общество, каквото е Южна Корея, която не иска да е сексуален обект, е прекалила с феминизма. Бих препоръчал на корейските мъже да отидат до филипините и да си вземат млади, красиви, послушни и семейно ориентирани момичета от там и да оставят корейките с феминистични наклонности да се чивтосват по между си. При първия случай на откраднато дете да се застрелят всичките феминистки и да се свършва феминисткото "страдание", че ми писна.

53

Анонимен

преди 5 години

Сега ако никой непроявява интерес, ще трябва да ходат да бачкат....Корейките са най-бачкащите в света, още от училище (редовни часове, занималня, после частни уроци, после доучване, най-много 4 часа сън). Гледай някое филмче за образователната им система. Самоубиват се като японците ако не се справят с тоя ужас, защото иначе няма да си намерят работа.

52

Анонимен

преди 5 години

*** с главните букви, нали покрай мачовете последно беше индианец, бе? Хинду-будистка раса няма, и двете са религии, а в Южна Корея най-многобройната религия е християнството.

51

...

преди 5 години

...и извършителите ще го отнесат много,ама много лошо!

50

тъй тъй

преди 5 години

До АзАми мислиш си,защото съдиш по българките и ромките!Бях 2 години по договор в Чеджу,ю.корейски о-в,и мога единствено да ти кажа,че разликата в живота и морала на корейците и нашите е космическа!Нищо общо,съвсем различни същества!Спретнати,усмихнати,позитивни,невероятно младолики и здрави,живеещи нормално хора!Всяко нещо е на мястото си,всичко е изпипано и красиво!Парковете са невероятни,море от цветя!Много може да се каже,но е излишно!Тези снимки са посегателство върху личната им свобода,

49

Loyko

преди 5 години

Bulgarkite,mogat samo da si mechtajat za nivoto na koreikite.

48

Аз

преди 5 години

защо все си мисля,че това заснемане става доброволно,със знанието и съгласието на самите жени,и разбира се срещу съответното заплащане?!?!?!Или те протестират за увеличението на заплатите си?!?!?!

47

Анонимен

преди 5 години

До до 38Чета и разбирам, че си толкова ***, че дори трябва да си приписваш реплики от други, за да им отговориш, проявявайки оригиналност, която не е твоя. Очевидно работата на доковете ще подхожда на теб. Така че сваляй шкембето и почвай))

46

grannyfucker

преди 5 години

като свикнат ще спрат да протестират