17

KOKO

преди 5 години

MNOGO HUBAVO IM STANA! TAJA GLUPOST TRJABVA DA SE ZABRANI,SHTO ZA IDIOTSHTINA? TORMOZJAT ZIVOTNITE.

16

Дивизион

преди 5 години

Що за *** традиция е да те гонят няколко освирепели бика по половин тон всеки. Всеки *** включил се в такова шоу заслужава дарвинова награда за примитивизъм.

15

Анонимен

преди 5 години

Варварство и садизъм, под маската на "традиции". От времето на кървавите гладиаторски битки с хора и животни, човекът не се е променил много.

14

ПроСоТо

преди 5 години

До Lan драги,живота така е устроен,че да съществуваш,трябва да изядеш некой представител на другите животински видове.Важи за ВСИЧКИ,не само за човека...Но да убиваш само заради някакво "удоволствие" от убийството,виж,това е НЕЕСТЕСТВЕНО и говори за някаква ДЕФОРМАЦИЯ..

13

Lan

преди 5 години

Аз смятам, че и коридата е сравнително спортсменска, сравнение със заколението в кланниците! И не мога да разбера защо коридата да бъде забранявана! Много по-логично е да се забрани ловът...

12

ПроСоТо

преди 5 години

е тия не мога да ги разбера!

11

А бе

преди 5 години

Тичането пред бикове е спортсменско-хората не са въоръжени.Ако и при коридата беше така-нямам възражения!

10

Анонимен

преди 5 години

Хора без акъл и работа и смисъл в живота.Подобен е феноменът със самоубийствата, в "развитите" държави, в които се живее много по-добре е значително по-висок отколкото в държави от третия свят, където хората са прекалено заети да оцеляват, за да се занимават с подобни глупости.Подобно и на рибата Фуго, която от десетилетия се култивира без отровата, но от време на време тровят някоя джапанка за да не се губи часа, иначе кой ще плаща 1000% за безвкусна риба ако го няма "героизма"???

9

гост

преди 5 години

Това , заедно с коридата е най-първобитния и кретенски обичай в света ( заедно с нашенското ,,тричане " на кучета в Бродилово) , който отдавна трябваше да бъде забранен в ЕС !!!!

8

ТHE Патриот

преди 5 години

е тази простотия никога не съм я разбирал!

7

Анонимен

преди 5 години

Ех, поне не убиват горките животни. Щом им е забавно да рискуват живота си тичайк пред бикове, какъв е проблема?

6

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуА ти може да си купиш един патлак, един патрон за него, и по цял ден да си играеш на Руска рулетка, да се чувстваш жив и пълноценен докато не си пръснеш кухата главица

5

Анонимен

преди 5 години

Малко са

4

Гoшу

преди 5 години

Да надбягаш и надиграеш такова мощно животно е като да излъжеш смъртта. Ама кой ли ти го разбира. Това е адреналин на 100%, начин да се почувстваш жив. Затова си стойте в офисите и целувайте *** на шефа. Най-безопасно е :))))))))

3

до 2

преди 5 години

Не съм аз този, който лежи намушкан в болницата, след като доброволно съм отишъл да ме гони разярен бик.

2

Анонимен

преди 5 години

Да пускат охлюви а не бикове. Така всеки пиян и надрусан "герой" смятащ себе си за безсмъртен може да бяга пред тях без риск за безсмисления си живот .А като се умори може да дремне там на място и после пак да продължи с бягането .

1

Анонимен

преди 5 години

Прости хора.