37

Анонимен

преди 5 години

На тая снимка Бацето все едно не е спал три дена през които яко е лющил ракия скоросмъртница.

36

Ludoto Lenche

преди 5 години

До йори.izostavsh dragi iori,tova e nova evrotsennost ! ...a kolkoto do ministara,spokoino.toi ne chete !...Ako cheteshe,niamashe da e tolkova "oduhotvoren"..kolkoto e sega !

35

йори

преди 5 години

лудото Ленче ,оти пишеш като Винету? Няма да може да го прочете министъра!

34

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Borisov sigurno I e razkazval za Vinetu...za papite...za zapadnite balkani I za evropredsedatelstvoto !!!...Mnogo "oduhotvoren " izglejda na snimkata !

33

Анонимен

преди 5 години

Общото между тях е, че и двамата са третополови

32

йори

преди 5 години

Значи може да има гейове,защо да няма и лесбийки!?

31

Анонимен

преди 5 години

Тя тази е лезбийка и Баце нищо няма да намаже при нея, макар че не се знае, след толкова целувки с Юнкер може и да е станал .....

30

Анонимен

преди 5 години

БОГ БЪЛГАРИЯ БОЙКО!!!

29

Makedon

преди 5 години

Ahahahaaaaaa ... ami taka samo Bojko mozi da mu go ispravi na Anceto mislenjeto...

28

akud

преди 5 години

РАДЕФ uspq li da se snima za propagandata ot tozi forум или кой го Еб%ва за жив

27

Име

преди 5 години

цензурата на медяипул и розовобузкото съвсем се изпонасраа от зелени балони... :-))))

26

Име

преди 5 години

точно така! Божието Слово не трябва да бъде трито, а запазвано! все пак кирливите ризници на зидарите не ни служат, дори напротив! особено във вида си на "български съд"! борисов, не е по темата но и ти не си по темата с тази еврейска продателка на сърбите.

25

Име

преди 5 години

борисов, вие джендърите давайте направо с истанбулската, няма какво да се преструвате, че сте се били разбирали в подземията на задкулисието на еврейската, поредна небивалица! поредното чай-шукарие на евреите с разплутите си от мънгизи мозъци, което не струва и трийсе сребърника!

24

на съд в Страсбург

преди 5 години

Българската Държава кога ще съди посмъртно историка Божидар Димитров за манипулативно пренаписване на История на България с Цел Дезинформация , писателя Стоян Динков е единствен в България който прави прочзвания в дълбочини в тази област и стига до там че няма никакъв офицялен Док. в България който да доказва на 100% , тоест всичко е фалшивицирано

23

Име

преди 5 години

но ок, от думата, която назвездичи, зелен-гей ще направя наблюдатели, за да казват с какво вие ги пpебаxте,

22

Османската империя

преди 5 години

Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя, казва пред Новинар Динков. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.

21

Име

преди 5 години

а... понеже забравих да ви спомена, какво ви липсва още. липсва ви Визия! но не само за собствените ви печалби, а по-широкообществена! и не тази, с която приковавате погледа на децата към вашят флаг на дъгата, с който ограбихте детството на децата с хиляда процента! аз лично не ви виждам в лицето на света! а по-скоро в задните му части, зелени "детелюбци и арогантни леваци! тва, че сте модерни на гребена на вълната не ви прави вечни!

20

Име

преди 5 години

джендърите предатели на народите си и слуги на евреите куденхов калерги, билдербергови, папата, сорос и ротшилд се надушват през девет планини... вива антихриста!нали медиите? :-)))

19

1

преди 5 години

Как и е стиснал ръката, ще я спъцърка горката :Д

18

Анонимен

преди 5 години

Е, баш ово е стандарт.