61

§

преди 5 години

Е и? Да ревеш за чужд гроб за какво?

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 61Ти какво очакваш да чуеш от повечето знаещи българо? За тяхно добро и самочувствие са оставени на произвола да сравняват Англия с Каспичан! Нека се радват!

59

Име

преди 5 години

цензурата на медяпул и розовобузкото съвсем се изпонасраа от зелени балони... :-))))

58

Име

преди 5 години

абе, икономическата цензура от аоунсу, стига с тия шебешки теории! ти, негpамотната, дето ме преследва по всички форуми да ме трие се изразяваш икономически? не ме учудва! запомни едно, палава компресорке на надужаеми играчки! НИКОЙ! Никой в тази система нямат задълженя към теб, освен ние данъкоплатците, към вас, асоцялната орда на асоцялните дъбили! ъелени, цоциалисти, ***, нпо, конгломерати, политици, европейски комунисти и други глиcти! не спа

57

Анонимен

преди 5 години

бла бла, производствените мощности които са за вътрешния пазар трябва да се намалят в случая вътрешния пазар става от ЕС намалява до Британия, а част от тези мощности трябва да се прехвърлят в Ес за да бъде за вътрешния пазар там.Това е ясно на всеки англичанин не са толкова ***.Идеята им е независимост управление държава , с жертва част от икономиката.Ясно е че ако се отделиш като държава без задължения към другите и другите нямат задължения към теб.Ако имаш вторите привилегии държавата зависим

56

Име

преди 5 години

кофти, наистина. и заразният газ "новичок" няма кой да им вкарва без мита! дойче веле, какво става с режима на щазито на меркел, който управлява вече над десетилетие европа и няма за него не само алтернатива, но и референдуми. страхуват ли ви референдумите, а либерасти с болшевишки уклон на правата, която цепи задната ви част на две? :-)))

55

Анонимен

преди 5 години

Без имигранти, без ягоди и малини, без водопроводчици и каналджии, без автомобилна индустрия, без банки, без самолети. Стават клоаката край Европа. Един задръстен малък остров, който отдавна са изтърбушили и изсекли горите. Всичко са изяли и изпили. Китай ще им праща помощи стоки за 1 евро, САЩ ще им праща ГМО царевица и соя, за да не умрат от глад.

54

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

53

Анонимен

преди 5 години

...Сега хората осъзнаха какво се случва...Abe inteligentna nacia sa si. Uchudvasto inteligentna i prozorliva. Ofuzialnia ezik v EU da e nemski i frenski ot tuk natatuk.

52

Анонимен

преди 5 години

Дойче веле, Швейцария като не е в ЕС, как оцелява? Защо не избягаха фирмите още навремето?СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ ! Решението за Brexit не е взето "от вчера за днес". Хората са обмислили нещата далеч преди това.

51

Име

преди 5 години

пехотинец, но не знаеш колко си прав в *** разсъжденята си. велика британя ще пропадне не след брекзит, а след скъсване с отношенята си с руся! все пак дойче велевци построиха сверен поток 2, а не короната на лузърите! или не е така? прасни ми три минуса от името на "медяпул", ако не верваш :-)))

50

Име

преди 5 години

пехотинец, как е цензурата на радан? успява ли да се развива в лабораторната среда на драгалевскя малцар?

49

пехотинец

преди 5 години

Не ги мислете. Само Бритиш Петролиум може да изхранва цялата страна. БП вади нефта и газа даже на пияните мужици в Раша. Диктаторът там знае че БП не трябва да се тормози защото като си изнесат сондите и диктаторът ще копае нефт и газ с високотехнологична кирка произведена в Раша.

48

вуйчо

преди 5 години

Еми ние кво да направим така си го гласуваха

47

Име

преди 5 години

накратко: когато дойче веле ни се похвали с референдум в германия, да дойде и да ни поучава какво е демокрация! оки????

46

Име

преди 5 години

дойче веле следващят път да ни обясни, как тези големи/протестиращи фирми създават работни места само чрез фирмите на концерните, които наемат работна ръка. и как т.нар. "лай-фирми", създадени от времената на "небоядисващя си косата" цоциалист -шрьодер и зелените разбиха всичко соцялно у пазара и го поставиха на безрелсието на култа към "свободня пазар", който на практика е управляван извъндържавно и извънизборно. за референдуми да не говорим, че на дойче велевци/ наѝ/демократим е забранено това

45

Име

преди 5 години

дойче веле този път е взело баданарката с черните краски и праска ли праска черногледство в световни размери. бунтът на малкия човек от гей-прайда и големите фирми са рамо-до-рамо в тази неравна борба на дойче велевците със света на онези, които трябва да решават в една "демокраця" - мнозинството, което плаща данъци, а не концерните и асоцялните, които само ползват благата, без да са ползотворни за обществото и се крият по офщорните зони.

44

Анонимен

преди 5 години

Аз съм изненадан, че все още фирмите не са се преместили. За какво стоят във Великобритания едва ли и те сами могат да обеснят - плащат по-високи заплати, бизнеса им е под огромен риск, работниците далеч не са най-добрите...

43

sifd

преди 5 години

ние сме втора ръка хора, защото се възприемаме и действаме като такива, носейки втора ръка европейски дрехи и даже се радваме на белгийските футболни успехи...какво е общото между черният двуглав орел и черните цветове на германия и белгия, с нас...ние сме тяхната африканска провинция...доста голяма гнусотия се оформи в тоя ес....но нали сте си жендъри.....кога друг път българин е викал за белгия????!!!!!!! подсъзнателно се работи вече 10 години

42

Защо да те напада

преди 5 години

ме бе? Слез от тия облаци. Ние сме почитатели на театър " Мамбо номер пет" и "Мои партии любими". Защо да ви нападаме?