13

до 9

преди 5 години

Макрон е френско мазило , лицемер , правещ се на хитър . Курц е по-точен и ясен, не е задкулисен.Млад е , но възрастта не е порок , ще се справи и с председателството без съмнение.

12

Амачевъпрос

преди 5 години

Отсега искам да успокоя всички, които са тръгнали да се притесняват. Ще е успешно, защото иначе минус се пише на ЕС и т.н.

11

До Курц

преди 5 години

И до Юнкер:Искам да им кажа, че имаме народна мъдрост, която може и да не са чували - вълкът козината си мени, но нрава - не.

10

Анонимен

преди 5 години

Тук един писал за "млади,необременени",нямам предвид Курц,времето ще покаже.То няма лошо да са млади,но като си спомня Жан Виденов,Кънев,Николай Василев,Милен Велчев от НДСВ,че и др.Миглена Кунева на младу години,какво беше какво стана ,та лошо да ти стане от спомени.

9

458

преди 5 години

Младо е момчето,интелигентно,но се учи.Правилно са му казали,че за всяка идея трябва да убеди другите 27 държави,без да тропа по масата,да гради мостове.Е успех в това и в правилните идеи за всички.Има повече надежда в него,отколкото в Макрон,който се показа доста задкулисен ,не можа да излезе от френското лицемерие и не знам,но създаде доста проблеми,включително и за нас.

8

Анонимен

преди 5 години

NA EVROPA SA NUJNI HORA KATO SALVINI ORBAN KURTZ MARINE LIO PEN DA SPREM RASIZAMA SRESHU BELITE SLAVA NA BOGA CHE POMOGNA DA DOIDAT NA VLAST HORA KATO SALVINI I ORBAN BORBATA SRESHU MASONOZIONIZAMA UNISHOJITELITE NA BELITE EVROPEIZI SHE IMA POBEDA S POMOSHA NA BOGA

7

Анонимен

преди 5 години

Борисов със цялата си умствена недостатъчност успя. Значи може и едно магаре да успее.

6

към № 5

преди 5 години

*** скрива думата "бо-***"

5

Анонимен

преди 5 години

До Безкрайно десенСамо млади, необременени, със съвременни знания и светли умове, хора! Пукайте се дъртофелници и твари във възрастова криза... свърши епохата на "опитните, врели и кипели (в корупцията), динозаври". Само млади хора - до 40 годишна възраст трябва да ръководят държавите и света. Дъртият *** трябва да ходи да си копа по именията. Достатъчно смукаха и унищожиха света. Хора като Курц, Макрон, Трюдо са нужни на Земята. НЕ на алчните корумпирани стари недоучки с маски!

4

Анонимен

преди 5 години

Ха, ние успяхме така силно, героично, изключително успешно, та Австрия нямало да успее! Ние и дадохме такъв величав пример, такива исторически постижения. Ако Австрия се поучи от нас, има шанс и да успее в нещо.

3

Безкрайно десен

преди 5 години

Няма да успее Хитлеризма го забраниха няма как да се случат нещата, недоносчето е пътник.

2

Анонимен

преди 5 години

Как се играе със хорски страхове или се страхуваш или не се страхуваш от нещо По-интерестно е как демократите си играят със хорските надежди - Ирак, Сирия, Либия, Виетнам Сърбия те се надяваха... ние също

1

Анонимен

преди 5 години

То пък как може да се определи едно председателство дали е успешно? Ще се изредят разни да плюят, други ще са доволни на други не им дреме, то не е световно, не е мач единия отбор да бие