16

Анонимен

преди 5 години

Тотална некомпетентност в Народното събрание.Акцизът е вид данък, който няма нищо общо с вредността или полезността на дадена стока. Неговата задача е да осигури приходи в бюджета, а не да "възпитава" или налага "по добро здраве". Бензина, прероден газ и дизела с акциз!? Автомобили над 150 к.с. с акциз!? Виното с акциз!? А бездимните цигари без данъчно облагане защото са внос от фирмата "Х".

15

Анонимен

преди 5 години

Преди всичко тези цигари, дори и да са вредни колкото другите, поне тровят само консуматора им, а не околните, които често нямат избор и стават пасивни пушачи заради нечие безхаберие. Така че твърдо съм против вдигането на акциза им. Колкото до вредността, ами който е решил да пуши, ще си пуши, както и го правят пушачите на конвенционалните цигари без да ги безспокоят предупредителните надписи по кутиите.

14

Анонимен

преди 5 години

ВМРО - Важна мюсюлманско-ромска организация.

13

Пешо

преди 5 години

Хахахаха, шизофренията ги хвана и тия. Точно патриотите са най-големите лобисти на мафиотите, логично беше, че идва от тях предложението. Сега пък изведнъж нямало да го подкрепят, собственото им предложение... По-добре, разбира се, но е странно поведението им.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво да очаква човек от Обединените Популисти?Разходи да има, приходи може и без тях... някак

11

Анонимен

преди 5 години

Въобще не остава никакво съмнение защо го правите, сигурни сме, че го правите по заръка на Пеевски чрез ББ, което в едно и също квичащо жиуотно

10

DARK

преди 5 години

Ти дори не знаеш какво е акциз а си се *** тук :D

9

Цигарилос

преди 5 години

Точно така! Акциза на инхалалаторите като на нормалния тютюн. Тея дихатели стига са мишкували. Това е вредна стока и следователно да се облага яко. Както в цял свят.

8

Анонимен

преди 5 години

Нормално е всички цигари да са с еднакъв акциз.А пък ВМРО , ако искат да са опозиция да напуснат топлите местенце.

7

гадост

преди 5 години

Да, вредни са, веднага ти притъмнява; но като се върнеш на редовите тънки цигарки от 1 мг разбираш каква отрова де факто си поглъщал редовно.

6

Анонимен

преди 5 години

Нека се вдигне акциза и на дугите цигари също да се вдигне какъв е проблема. Hе може един пакет цигари да струва 1 лв и децата вместо закуски с джобните да си купуват цигари димни - бездимни каквито предпочитате. Изчезвайте, мишки.

5

!!!!!

преди 5 години

Ей тия *** са за трепане бе! Някой измисля многократно по-безвреден продукт и тия лобисти на прасето моментално излизат с мярка! Само вижте състоянието на филтъра след като цигарата е изпушена, бял, чисто бял, и го сравнете с кафявата гнус по филтъра на конвенционалните цигари! Няма какво да се коментира по темата кое е по-безвредно!

4

Анонимен

преди 5 години

А вие имате ли доказателства, че са безвредни откъде такава твърдост и увереност ?

3

Анонимен

преди 5 години

Това не е за марихуната, а за бездимните цигари патреотчета, вашата трева няма я базарат споко и по-малко пушете бе комини.

2

Анонимен

преди 5 години

Менда, ако можеше и на наркотиците щеше да сложи акциз, ама те пък са незаконни, та няма как. Въобще не е и пука, че бездимните са по-малко вредни, важно е пари да се събират... и да се премахне конкуренцията на "Дидо".

1

Анонимен

преди 5 години

Е как са против, по всичко изглежда, че са в една коалиция със тези дето предлагат увеличението На к'ви хапчета сте бе патреотари.