11

Анонимен

преди 5 години

Душички.Какъв дух само.Сигурна съм,че всичко ще е наред.

10

D

преди 5 години

До Анонимен 2Тея даскалици, не само че бързаха първи да излезнат, ами се връщаха да си търсят и очилата.

9

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо спасителната акция ми напомня за разказа "Горещо планде" на Й. Радичков... :) Мили спомени... Надявам се и тази история да приключи с щаслив край в най-скоро време.

8

Анонимен

преди 5 години

До Andreshkoаз си мислех за същото, включително и въздушна камбана, но доколкото разбрах от други медии проходимостта е много ограничена, има места от където сам човек се провери трудно. Друг е въпроса дали няма начин да се разширят тези места, изглежда по-лесно отколкото да сондират 1 км скала, ама те си знаят ... ние само четем.Иначе евала на психиката, която показват! дори на вчерашните снимки, при първото появяване на водолаз изглеждаха и говореха много добре за състоянието в което са

7

Анонимен

преди 5 години

До 7. Били са експедиция с треньора им по футбол. Явно нещо като награда след спечелен мач. Преди 2 години също са посетили пещерата безпроблемно. Този път дъждът ги е изненадал.

6

Анонимен

преди 5 години

Някой запознат ли е защо и какво са търсели в пещерата...

5

Я па я...!

преди 5 години

До Andreshko 3 Идеята ти е отлична. Дано стигне да спасителите.Доста е трудоемко и викоко технологично , но е напърно безопостно. Въпроса е как ще вкарат тази тръба на дължина 2 км. като в пещерата има много завои.?

4

Анонимен

преди 5 години

Милите! Какво състояние на духа и какви сили се изискват да оцелееш 9 дни без храна, в пълна тъмница и сега отново да се усмихваш и да имаш сили да се шегуваш. Възхищавам им се!

3

Анонимен

преди 5 години

След такава случка с кой акъл туристите ще имат желание да влизат в 10 километровата пещара много ми е итересно. Със сигурност ще има такива, но...Малчуганите ще останат още малко там, дано да не продължи месеци, както се опасяват(до приключване на дъждовния сезон). Добре, че поне вода не им е липсвала, инак щеше да има жертви.

2

Andreshko

преди 5 години

Трети вариант пластмасова тръба с голямо напречно сечение от единия до другия край на езерото и през нея с въже да ги изтеглят един по един.

1

Анонимен

преди 5 години

Дано да спасят децата!