50

Анонимен

преди 5 години

Виж какво драги Юнкер,Украйна е млада държава,създадена от комунистите,но преди това е била част от България,Хазария,Русия.Поискай Австрия да даде някой град на Германия и тогава говори.

49

Анонимен

преди 5 години

Не знам,но започва да ми прави впечатление как териториите на източните държави се разпределят както през Хитлеристко време и не само това,но и се провежда фашизъм в чист вид,макар и потайно.Питам се ние част от ЕС ли сме,равноправен член ли сме или се отнасят с нас като загубили война?Това не ми харесва.Създава се четвърти райх и се реабилитира фашизма.

48

Стамат

преди 5 години

Колкото повече се отдалечават от вас САЩ, Исраел и финансовата система (както и каквата и да е "система"), толкова по-добре за вас!

47

Бонобо

преди 5 години

До за ушанкитеХкрементче, *** носят в Аляска, Канада, Гренландия, Исландия, Норвегия, Швеция, Финландия. Тези шапки са униформени за полярните части на армиите на тези страни.Масово се използват и в Антарктида. Включително от българските антарктици.

46

Бонобо

преди 5 години

До за ушанкитеУмньо, около Москва израснаха грамадни оранжерии, свинекомплекси, птицефабрики. Увеличиха добива на океанска риба. Внасят си каквото им трябва от цял свят - Иран, Алжир, Турция, от къде ли не! Реките им са чисти и пълни с риба, горите - с дивеч. Във всяка селска къща на стените висят ижовки и тулки, понякога висококласни снайперски винтовки. А в горите е пълно с елени, лосове, диви sвине, мечки, глухари, лещарки и какво ли не! Руснаците са истински ловци и разчитат на дивеча.

45

Ludoto Lenche

преди 5 години

...tozi ,Merkel...I podobnite im pred mejdunarodnia sad v Haga za prestaplenia sreshtu chovechestvoto !!!

44

за ушанките

преди 5 години

са(о санкции до дупка ! Дори да върнат Крим санкциите трябва да продължат докато пукне от глад и последния руснак ! От тях съседите им хубаво не са видели ,няма и да видят , днес посегнаха на Украйна ,утре ще посегнат на Грузия и др. ! САНКЦИИ ДО ДУПКА ДОКАТО ПУКНЕ ОТ ГЛАД И ПОСЛЕДНАТА У.ШАНКА !

43

Ньойски договор

преди 5 години

Той Евросъюзът кое споразумение е спазил, че да изисква нещо. И кой е тоя, който говори от името на всички, от името на Европа,.

42

камен

преди 5 години

Като излязат някои ЕС-лидери в пенсия за която отдавна са готови , санкциите ще паднат !!!

41

ЕВРОПЕЕЦ

преди 5 години

Бъдещето на Европа е с Русия. В противен случай изоставането води до разпокъсаност и разпад на Европейския съюз.

40

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Нагли същества са тези юнкеровци. Защо не кажат законно ли е Косово, законни ли са бомбардировките на бивша Югославия, законно ли е присъствието на САЩ в Сирия, спадват ли се човешките права в Турция, кой създаде и подкрепя и до днес ИД и т. н. Все въпроси, които остават без отговор. Седнал да ми говори за Крим. Крим е руски и точка. Колко години са нужни на де.билите да го проумеят и да погледнат напред. Тази тема отдавна е изчерпана.

39

Анонимен

преди 5 години

ОТДАВНА НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ ЮНКЕР Е ЛУДО ВЛЮБЕН В БОРИСОВ.

38

Анонимен

преди 5 години

какви принципи пък имате вие? Още Чърчил е казал, че няма вечни приятелства, а само вечни интереси. Трябва да си наистина много долна твар за да имаш такъв мироглед

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37: Жан-Клод Юнкер нарече председателството ни за пример" ......"Въпрос на гледна точка. Той е спечелил. Ядене и пиене на корем, осигурявали са ми момичета (или момчета, знае ли човек), подаръци, награди, въобще за него българското председателство е било голям кеф.

36

Анонимен

преди 5 години

НЕ!

35

Анонимен

преди 5 години

"Жан-Клод Юнкер нарече председателството ни за пример". --- Хи-хи, жив да не бях! :)Абе, Джънкър! Боко ли то подсказа? Само той си вярва, ти защо така? Спри малко пиенето, бе! На години си вече! :)

34

Коко

преди 5 години

Имам голямото чувство че тоя ЕС е пред разпад и тия *** на умряло и се мъчат да изкарат още някоя и друга годинка на гърба на нещасния европеец да си вземат арабите дето напълниха европа и да си ходят на майка си в г ...за

33

8

преди 5 години

Тоз пияндурник изобщо чел ли е Минскските споразумения? Украйна трябва да приеме промени в конституцията си първо. Преди да се приложи каквото и да е друго.

32

Анонимен

преди 5 години

До 2 милионаЕдна нищо и никаква Йордания е приела два пъти повече и въобще не го прави на въпрос.

31

ттт

преди 5 години

Ако не можеш да определиш, срещу какво или кого се бориш, 100% ще загубиш. Жан-Клод Кандидат подофицер е ли в състояние, какво точно Минско споразумение трябва да изпълни Русия? Да престане , да стреля чрез украинци по хората от Донбас ли? Почти всички (без Земан, Орбан и сега Курц) европейски лидери говорят (и по-лошо правят) глупости. Да си солидарен с тях, е равносилно, да зачислят глупостите им и на тебе.