43

Анонимен

преди 5 години

Вече е историята историкът. Там си му е по-добре.

42

Стършел

преди 5 години

Най - после си отиде в ада един голям мошеник!

41

Анонимен

преди 5 години

Има господ. Забави го 72г.

40

Анонимен

преди 5 години

Този Созопол ски самозванец измисляше какви ли не дивотии и небивалици представяйки ги за история и комплекси раните ганчовци си умира ха да им се радват.Докато в научните среди открито му се подиграваха.Той всъщност не никакъв професор. Борисов го обяви за такъв, защото му се под а ваше. Той не е дори и доцент, а само скромен младши научен сътрудник, при това 2-ра степен.

39

Анонимен

преди 5 години

Човек който разказваше историята като забавна случка а не сухарски с дати и места.Направи историята любимо занимание на стотици хиляди.За тоя дето бил "под турско, византийско и фашистко робство"да му кажа ЧЕ АКО БЕШЕ ГО ЧУЛ БОЖИДАР ДИМИТРОВ ЩЕШЕ ГРОЗНО ДА ГО НАПСУВА ДОРИ В ЕФИР.ВИНАГИ,ВИНАГИ Е КАЗВАЛ ЧЕ ТОВА ГОВОРЕНЕ ЗА РОБСТВО Е ЖЕСТОКА ЛЪЖА И КОМПЛЕКСАРСКО САМООПЛЮВАНЕ!Никога така за непознат лично човек не ми е било мъчно както сега.Дано има достойни наследници колеги а не мижитурки!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Сребърен куршум, тамян и дървен кръст за да не вампиряса като измишльотините си.

37

Анонимен

преди 5 години

Как ония дето не раждат и се осеменяват от бежанци ще победят славянска Европа??? Кайне шанс!!! Рано или късно славянските държави ще изгонят нпо мър шите и ще ги набутат в панделата. Рано или късно славяните ще командваме Европейския съюз. То и Франция и Германия що войни а днес са в съюз. Така че пред славяните има блестящо бъдеще.

36

Анонимен

преди 5 години

В сайта има пет минимум чужденци, които оплюват Димитров и България. Хайде пайдос, ходете си в пиндоските държави аутисти. Ние сме издържали пет века турско, два византийско, 50 години фашистко и 45 комунистическо, ще издържим и демократечната ви робия и пак ДГД ДГД ДГД СЛАВЯНОБЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ВЕЛИК. Ето и Доган се осъзна че е потурчен българин.

35

Щирлиц

преди 5 години

До макеТой не понасяше антибългаристите в България, Македония и Сърбия.А ако мислиш,че ти си македонец,значи напразно плямпаш глупости,защото македонци ...няма.

34

Agenta

преди 5 години

До АнонименЗамълчи бре американски гъзолизец. Човекът ще остана в история, а за теб никой няма да си спомни.

33

Анонимен

преди 5 години

Не е писал доноси за колеги!Цялото му досие е публикувано в книгата.Стига сте чернили ,ограничени хора!Човек си личи,казваше каквото мисли,не е бил Идеал Петров,но не беше и нужно.Почивай в мир,професоре!Поклон!

32

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости!Родолюбец,колоритен,неподправен,енергичен и всеотдаен.Помогна за реставрации на много църкви,манастири,войнишки паметници,гражданство на етнически българи от други държави.Изложба в Лувъра и не само там.Надявам се ,че при кремирането ще запазят нещо,като коса и др . Почивай в мир!

31

Анонимен

преди 5 години

Агент Кардам беше ***, говореше глупости, най-великото му постижение като заклет комунист беше да служи на партията като доносник в ДС. Същите, които скърбяха за придворния художник на правешката принцеса, сега скърбят за него.

30

Анонимен

преди 5 години

Един платен руски Дезинформатор си замина от тоа Свят , сега е време да пренапишат тоест върнта в оригиналния си вид История на Българскиия Народ с всички небългарски Общетва които са живяли и сега живеят в България

29

Анонимен

преди 5 години

Отиде си един ФАЛШИФИКАТОР на История на България , щото много детайли не пасват примерно (всички са потурчени а Роми няма в България) , посмъртно на Суд в Хага

28

:-)

преди 5 години

Турския диктаторски режим мрази българския народ, но той мрази и турците в България. Само наивник би си купил турска храна, или пък турска дреха, или да отиде на екскурзия в Турция. Ако искам да видя как е в Турция, отивам в някоя циг ан ска махала. Същото е. Ако пък хептен искам да видя как е в Турция, отивам в махалата в Пазарджик. Ердоган мрази турците тук защото гласуват за опозицията му. Па е и по-грозноват от тях, щото са българи по произход.

27

ХАХАХХАХА

преди 5 години

Тактиките тука да се води антибългарска и антиправославна кампания се опират на следните опорни точки, разработени по посолствата и в шпионските структури на нпотата:1. Оплюват се българските църква, институции, истинските не нпошки структури на българския народ.2. Системно се обиждат всички професии, като задължително жертвата лош пример е от българския етнос.3. Проповядва се прикрита или демонстративна хомофилия.4. Който българин направи нещо патриотично, започват да му се търсят кусури.

26

Анонимен

преди 5 години

Национално предателство е, че десните в България начело с Жабата признаха че има македонска държава с антибългарски народ. Приемането им в НАТО и ЕС е върхът на национално-предателската политика, а нашите даже им и бабуват с Гърция. Божидар Димитров не пестеше повечето истини и вбесяваше внедрените тука ушета на други държави, изконни врагове на българщината. На тия бомбили София и направили пробива при Добро поле.

25

Анонимен

преди 5 години

Поклон! Такъв бил онакъв бил- както е казал друг достоен българин "Ние сме във времето и то е в нас, то нас обръща и ние него" - никой не може да избяга от историческия момент в който живее,

24

Burzum

преди 5 години

Палете кладата!