111

Реалист

преди 5 години

Нито съм комунист, нито съм гербераст, но този човек казва големи истини и плитко мозъчните тролчета не могат да ги разберат,защото носят интелект на ***/да не обидим охлювите/

110

Гацо Бацо

преди 5 години

Добре ще е и да се изкаже не само като говорител на БСП ,а и като главнокомандващ на Въор.сили.Защо самолети катастрофират на земята (може би им липсват летателни часове на земята ) и вертолетите защо падат на земята и водата ? Не става само с приказки .Ако е толкова кадърен да го изберем за Мин.председател и да му гледаме сеира...

109

Анонимен

преди 5 години

какво връщаш на вноски па ти бе....еб..ти и МАЛумниците сте това червените и патриотарите

108

Анонимен

преди 5 години

Преди десетина дни този същият поздрави Борисов за справянето му с европредседателството за което аз например не смята така а не съм привърженик на БСП и Гадев.Сега какво стана,дойдоха новите директиви и хоп,Гадев ни лук ял,ни лук мирисАл се изказва в типичния му написан на хартия байтошовски стил!Олекваш с всяко изказване бе еййй,олекваш като една непотъваща жена.....

107

Ха-ха

преди 5 години

Я, и говорителят на БСП се изказа

106

АНОНИМЕН

преди 5 години

ДО 109 АБЕ ВИЕ ИЛИ СТЕ ЗАБЛУДЕНИ ИЛИ МНОГО ПРОСТИ. ТЕЗИ ПАРИ ЕС НЕ НИ ГИ ДАВА БЕЗВЪЗМЕЗДНО. НИЕ ГИ ВРЪЩАМЕ НА ВНОСКИ. САМО, ЧЕ ОТ ТЕЗИ СУБСИДИИ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЧНОСТИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ И УСПЯХА ДА ЗАБОГАТЕЯТ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БОГАТЕЯТ ЗАЩОТО КИХАТ НА КОГОТО ТРЯБВА.

105

мак

преди 5 години

До AzТой ли донесе европаричките? А не са ли тези, които вкараха България в ес?

104

Az

преди 5 години

До макМоже би си прав, ама донесе и нови 6 млрд за България през следващите години от ЕС бюджета. Така, че реално голяма част от парите които куцо, кьораво и сакато искат могат да се вземат чрез преразпределение на бюджети.

103

Слав

преди 5 години

Много адекватен и акуратен политик. Образован и издържан в протокола. Патриот и родолюбец. За жалост гербясалите плазмо дии го задушават да поведе Родината в по-добри съдбини. Кратуня и Цифоня държат кокала. Тея без да бъдат бити и е... ни на площада няма да си тръгнат!

102

Анонимен

преди 5 години

Назад към пещерния социалкомунизъм.!

101

Анонимен

преди 5 години

Говори също като БСП - фатализъм, катастрофа, направо апокалипсис...

100

мак

преди 5 години

Прав е, по време на председателството за бб най-важните неща бяха небългарските. Все едно за тези 6 месеца бб се изнесе от България и хабер си нямаше за настроенията на българите и какво става в страната му.

99

ПЕНКО

преди 5 години

РУМЕН ИМА Р В ИМЕТО ! ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ КРИТЕРИЙ , ЧЕ РУМЕН НЕ Е ТОЧНО *** РА С КО - ПАРВЕНЮНСКО- ДАЛАВЕРДЖИЙСКО И МЕРАКЛИЙСКО ОПРЕДЕЛЕНИЕ !!!! АМА КАТО ДОБАВИШ РАДЕВ ,СЕ ПОЛУЧАВА ИДЕЯТА ЗА : АЗ ,АЗ ,АЗ СЪМ ...ЛЕЛЕ ТАКЪВ ...ЛЕЛЕ ИНАКЪВ ...ЛЕЛЕ- ЕБ А СИ ...ЛЕЛЕ ВЪРХА...ЛЕЛЕ АЗ СЪМ "МАМИНОТО ДЕТЕНЦЕ "!!!!!!!!!!!!

98

ТОВА Е ДОБРЕ

преди 5 години

Изглежда има добри съветници, президентът Радев. Не го харесвам особено, но не мога да не призная, че има адекватни включвания. Това е добре.

97

Българин

преди 5 години

Мъката на мисленето е добре изписана на м.у.ц.у.н.а.т.а на този злобен ***, който е срам за България!

96

Анонимен

преди 5 години

До вчера се радвахме че турската лира пада пък тя работата била друга, ние сме били доста зле.

95

Анонимен

преди 5 години

Радев, що не идеш утре на Дунава да посрещнеш с хляб и сол колегите си - Путиновите рокери - вълци?

94

Анонимен

преди 5 години

кремълския пудел пак се разлая! Абе ти пък кво разбираш от ЕС, оня ден се върна от МАсква, в Европа никой не те кани!

93

Анонимен

преди 5 години

Радев, имаш избор: доброволна оставка или импийчмънт.

92

Радев-фигурант

преди 5 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например , че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва. Кому е нужен такъв президент ?