18

Анонимен

преди 5 години

Замина си и какво от това? Какво остави на дъщеря си? Синята мизерна риза.

17

Анонимен

преди 5 години

Ами чудесно! Вдигнете му паметник (идул/кумир) за да се мъчи още повече! Знаете Божия завет за идулите и кумирите ако въобще повечето от останалите българи в България разполагат с акъла си!

16

Тъпунчо Витко

преди 5 години

Божо мислеше за България - откъде да отмъкне някаква аванта. Я службица, я някой иманяр да обере, я в новата партия на власт, я министър, въобще гуям патриотин!

15

муспи

преди 5 години

Не беше ли тоя дето казваше че не е имало турско робство, а само присъствие, - нещо толерантно, както сегашното еврейско присъствие.

14

usa = на джудже

преди 5 години

Леле.....какви утре..пки има в тази страна. Гади ми се от вас б....ци.Поклон пред един НЕВЕРОЯТЕН ЧОВЕК С ГОЛЯМО РОДОЛЮБИЕ.

13

Анонимен

преди 5 години

Jalko ,porednia dostoen balgarin si otide bez vreme ,no nichto nadejdta e jiva ,pomagai ot otvydnoto ,Bog Da Pazi Bylgaria

12

Анонимен

преди 5 години

най годното е че всичките увластени българомразцисега ще си излеят крокодилските сълзи повдига ми се - яд ме е че свестните си отиват така мърцинаа продажните блюдолизачи се плакнат с паметта имде да имаше повече като него - почивай в мир

11

Анонимен

преди 5 години

От 53 - 10, от 27 - 5 коментара останали. Цензурата в червения сайт действа с партиен размах.

10

Анонимен

преди 5 години

Срамувам се колко много *** има в тази държава. Да отричат този човек. Та те една сламка не са допринесли за страната.

9

Не народ, а мърша

преди 5 години

Голям българин! До последно говореше колко велик народ сме били навремето и какви неща сме постигнали. Всячески се опитваше да ни вдъхне самочувствие, защото виждаше, че това ни липсва най-много. Като гледам коментарите по-долу и разбирам, че това е било напразно. Обречен народ сме ние. Хората стоят и чакат някой да ги оправи с магическа пръчка и намират повод да плюят по всеки. А какво направихме ние? Нищо. Нито даваме добър пример на младите, нито правим нещо. Само плюем и злобеем по другите.

8

Анонимен

преди 5 години

а Божидар Димитров дари на храма частица от Светия Кръст и икона на хан Тервел..Ако се съберат всички частици от Светия кръст по света ще се натовари влакова композиция от 138 вагона.

7

Анонимен

преди 5 години

Хайде почнахме с крокодилските сълзи! Колко бил умен колко бил мъдър... а истината е, че си беше типичния ДС агент и такъв си остана и до края. Партията-майка си го издигна и без нея нищо нямаше да постигне, ама после нали беше модерно се писа гербер и пръв приятел на ББ.

6

Активист на БКП

преди 5 години

Божо беше пич***га,а вие сте неблагодарници !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Там където е отишъл са му достатъ4ни мъките. Затова старите хора са казали. За по4инал или добро или нищо защото е голям грях.

4

(-_-)

преди 5 години

Бог да го прости човека! Въобще не ми беше симпатичен приживе. Слагач и подмазвач беше. Смени всички партийни цветове, само и само да е добре. Повръща ми се от такива 'родолюбци'.. От НИМ даже скъпата подова настилка от масивен мрамор изнесоха незнайно къде и налепиха ефтин теракот, който се разхлопа точно след месец.. Да почива в мир, де!

3

Анонимен

преди 5 години

Айде почнахме с ритуали от Татовото време. Паметници, скулптури, мислил само за Българи и още куп подобни тълкувания. Бог да го прости човека но не е направил нищо особено за Българи. Ако беше щяхме да усетим.

2

не син

преди 5 години

Божидар ДимитровгГо зная какъв е - истински мъж и българин !

1

стефчо

преди 5 години

Поколон Божо,беше истински Българин и голям пич!