25

Сир Жорж

преди 5 години

Като сравних старата и новата Увеличена пенсия се оказа, че увеличението не е 3,8 процента и 3,8 лева. Може би някой не прави разлика между сума и проценти. Карай да върви.

24

Анонимен

преди 5 години

Заглавието на статията е,, Изплащат преизчислените пенсии". Да ама не! Изплащат индексирани пенсии, преизчисление няма. Това поредната журналистическа лъжа ли е или...

23

Тони

преди 5 години

Не съм сигурна,дали се хвърлят пари през балкона.Това е политика на правителството.Видите ли ,колко са богати пенсионерите,а само реват за пари.

22

toki

преди 5 години

До бай Петкоче то има ли народ бе боже

21

Анонимен

преди 5 години

Много тъжно говорят евросъюза го споменават по десетки пъти на ден и не се свенят да оставят пенсионерите с 100- 150 евро пенсия аз бих се срамувала да разговарям да се пъча пред колегите от евросъюза.няма такава пенсия в Европа.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен5Най-накрая баба ми ще може да отиде до ДубайАко не си даде последните няколко десетки хиляди на телефонни измамници и на Луата може да отиде.

19

бай Петко

преди 5 години

Време е народа да излезе да го види цяла Европа и света Време е и да каже на с какви пари се издържа като Европеец

18

Управляващите лъжат

преди 5 години

Защо лъжете, че повишавате всички пенсии с 3,8%. Около 40 хиляди пенсионери, които получават несправедливо наложения таван от 910 лв. не получават от години насам никакво повишаване, което води до уравновиловка, известен похват от времето на социализма. Това безчовечно отношение към тези 40 хил. пенсионери (които очевидно не броите за хора) прилича на това да нагряваш тенджера под налягане, на която е завинтен капака. Какво следва очевидно експлозия. Ако не искате това да се случи в най-скоро време, премахнете антиконституционния таван на пенсиите преди да има брожения. Докога само едни и с

17

Анонимен

преди 5 години

А МРЗ кога? В началото на 2018г. подхвърлихте едни 20?, които се стопиха още първия месец, заради постоянното покачване на цените, а сега ново поскъпване на всичко. Но минималната работна заплата си остава позорните 200?.КОГА ЩЕ ИНДЕКСИРАТЕ МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА?

16

Анонимен

преди 5 години

"И защо разликата между 0 години стаж и 40 години стаж е 80 лв?"Та на мен ми е по-добре да не плащам никакви данъци и пенсионни осигуровки, да работя на черно и когато си реша да спра да работя, да си спестя няколко хиляди лева и да си излизам в частна пенсия, вместо 40 години гърч за някакви мижави пари, които я ги взема в края на живота, я не.

15

1

преди 5 години

слънце "благодарим "ти за петте лева,дано от днес нататък,бял ден да не видиш.

14

Dd

преди 5 години

Избори ли идват?

13

Ха-ха-ха...

преди 5 години

ха

12

House M.D.

преди 5 години

Колега FCK, съгласно ЗСО пенсиите се изплащат от 7-мо число нататък, а ако е почивен ден - в първия работен ден след него. Затова и пенсиите за Великден бяха изплатени след празника, въпреки воплите на коментиращите тук и по други сайтове.

11

Анонимен

преди 5 години

Ще хвърлят от балконите с 3,8 % повече пари

10

До 6

преди 5 години

Явно си малък и не знаеш че пенсиите не се дават в един ден дете.Само тези по банков път.А тези,,които се чудят как да вържат двата края ще видиш до 20 число на опашка пред пощата.Спрете се голобради пубери ,без ден трудов стаж,да обяснявате убедено и безапелационно неща от които хал хабер си нямате.И се хванете да бачкате че с това висене по цял ден пред клавиатурата,ще попълните редиците на социалната или минималната пенсия и пак ще хленчите

9

Анонимен

преди 5 години

И защо разликата между 0 години стаж и 40 години стаж е 80 лв?

8

Анонимен

преди 5 години

Дори да ги намалят с 30% изборите ще бъдат изкупени от г-н Цецун Цецун!

7

анонимен

преди 5 години

КАКВО ОБЛЕКЧЕНИЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ГОЛЯМА РАДОСТ ДОСТАВИХА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. А ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ЗА СЕБЕ СИ ТЪЙ КАТО ВТОРО ТРИМЕСЕЧИЕ ИЗТЕЧЕ И ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ ЩЕ БЪДАТ ИНДЕКСИРАНИ МИНИМУМ С 300 ЛВ. Е ЕДНО Е ДА ПОЛУЧИШ 8-10 ЛВ ДРУГО Е ДА СА 300 ЛВ. КОЙ Е ПО ЩАСТЛИВ ПОЗНАЙТЕ????????

6

Fck

преди 5 години

Що не ги дадете на 6-ти ами на 9-ти бе простаци!! Още два дена да се чудят хората как да вържат двата края! Тва винаги е било така в тая държава неможете да ги дадете на 6-ти един ден по рано защото 7-ми е събота.. а ще ги дадете на 9-ти два дена по късно. Простащина е това!!! При положение ,че знаят точно преди пенсия всички са на пангара! :(