14

Имхотеп

преди 5 години

Ние,нормалните данъкоплатци, сме заложници не само на тая черна *** , но и на всички бедни (разбирай мързеливи ) , тъnu ,алкохолизирани ,нагли ,некадъpнu индивиди , които живеят с нагласата , че държавата им е длъжна , а те са длъжни за нищо към нея , особено пари.

13

Анонимен

преди 5 години

Хайде съобщете като плати.

12

Анонимен

преди 5 години

Ами дъщеря и кога ще осъдят за неверни данни?

11

Iceblast88

преди 5 години

Просто решение на сложен проблем - Ако едно лице е работило, осигурявало се е и е плащало данъците, то да има достъп до всички видове плащания от страна на държавата. Ако не е работило, плащало данъци и тн. То това лице да не съществува за държавата! Да се заличат ЕГН-то и личните му документи да се обявяват за невалидни. След това лицето да се праща обратно в Сирия или Индия като нелегален икономически емигрант и готово. За 1 година, ще се изчистим и няма да са тук за да правят глупости!

10

Анонимен

преди 5 години

В същност това с помощите никак не е проста работа. Помощи им се дават за да не започнат съвсем безконтролно да вършат престъпления, а не, че някой ги харесва.Да си представим хипотетично какво ще стане ако им спарт помощите - измамите, грабежите и обирите ще скочат драстично - всички трябва да ги тикнем в затвора (както в САЩ)Решението - ограничаване на раждаемостта и принудата да вършат някаква дейност в замяна на "помощите"им.

9

Анонимен

преди 5 години

новина ще е ако ги плати!но пак е нещо, да осъдиш тъмно зелен е като да удариш печалба от тотото. Сега остана да изплатят наградите за пълна радост

8

И аз

преди 5 години

Заглавието КЪРТИ!!!

7

1000 лв?!

преди 5 години

Е и тя ей сега ще ги плати, даже вече сигурно ги е внесла!

6

Анонимен

преди 5 години

Поредното неграмотно заглавие!

5

Анонимен

преди 5 години

Нормално, свикнали са да получават. И през ум не им минава, че трябва и да дават на тая държава. Най-жалкото е, че не искат това да се променя.

4

шматка

преди 5 години

До 4Няма нужда да я прибират и нея да храним.Просто при отпускане на помощи трябва кандидата да отговаря и за социалната си дисциплина.Иска помощи-да но в досието и пише че е съдена за хулиганство преди 3г.Няма помощи.Толкова е лесно

3

шматка

преди 5 години

Сега остана и да вземете парите.Най лесно е да и спрете част от помощите докато си изплати глобата ама тогава тя ще ви оскубе.Ни тъй ни инак

2

Анонимен

преди 5 години

На съвестните държавни чиновници трябва да се зачисли по един джедайски меч и когато такива екзалтирани граждани влизат при тях, да ги пращат на пътешествие в космоса с него.

1

КЕКС

преди 5 години

Ха! Съдебната система още работела!