44

1

преди 5 години

а дупетатите,и слънцето,защо не станат клошари,за да пичелят по16милиона,ами завиждат на хекимян,че получавал 8хиляди заплата.

43

Анонимен

преди 5 години

Щом пишат за 16 млн./за толкова имат данни/,значи сумата е 2-3 пъти по-голяма.

42

Анонимен

преди 5 години

Който им завиждат или ги упреква, да пробва! А...няма желаещи!

41

Анонимен

преди 5 години

Do 29: balgarska mu rabota, hem nemojesh hem zavijdash. Koi te darji idi i ti sabirai, no nemojesh, nikoga nqma da mojesh zashtoto mislq, che to si ot horata koito si mislqt, Che ima sramna rabota

40

ДС

преди 5 години

От няколко години вкъщи изхвърляме разделно. В края на миналата година върнахме алуминиеви кутийки - бира, безалкохолно и взехме 35 лева. От пластмасата за 1 година 105 лева. Общо за една година 140 лева. Ама пък кой ти ги дава :)

39

Ох

преди 5 години

Клошарите, нашата гордост. Боже,боже отвори си тефтерите и си пибери бетерите.

38

Бармалей

преди 5 години

Преди време някакъв боклукчия, ама от онези дето бяха собственици на ЦСКА, се опитваше да докаже, че *** му принадлежи и настояваше МВР и прокуратурата да предават клошарите на съд, защото вършели кражба. Не знам какво стана после.

37

Анонимен

преди 5 години

Как още не са създали предприятие в което да работят тези 5000 клошара и срещу надница да събират отпадъци? Да забранят пунктовете за изкупуване и хем няма да има безработни, хем ще са осигурени, хем за собственика на предприятието ще има далавера. 16 милиона за разпределяне!?

36

Анонимен

преди 5 години

Ами да ги организират тия хора и да им осигурят подслон и храна

35

Анонимен

преди 5 години

Предложение до ТикватаДанък кърмачка!Откъде накъде някои жени ще хранят бебетата с кърма, а други няма да имат и ще купуват изкуствено мляко?Да се обложат незабавно първите с данък!

34

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се прекрати възмездното изкупуване на метали НЕЗАБАВНО!

33

Анонимен

преди 5 години

Задължително данък, счетоводство, касов апарат, лиценз и по 20 удара с камшик за всеки случай!

32

Боеко

преди 5 години

Да ги обложи веднага с патентен данък, ддс 35% и данък смет. Клошар не клошар, герберастите събират за острови.

31

ко речи , ко ???

преди 5 години

До БПФ 29Да видим Когато се предават отпадъците , автоматично им бива удържан данък .Има и роми и има българи , които се занимават със събиране на отпадъци . Не крадат и си изкарвт прехраната Има бедни хора , клошари и извън София Амииииии държавните служители си мушкат хилядарки по джобчетата / е има и с по-малки заплати / , но не плащат данъци И какви социални помощи получават според теб ???Та - не са ли клошарите най-малкия ни проблем ????На тях ли си тръгнал да завиждаш ????

30

Бай Шиле

преди 5 години

Статията е уникална наградете журналистката с награда за простотия.Не знам как плащате хонорари за подобни простотии.

29

ГГ

преди 5 години

До БПФЧе стани и ти клошар. Ама не ти стиска. Не можеш се откъснеш от сегашния си живот, и не искаш/ А на тях това им е останало. И го стискат този живот, дори повече от нас. Трябва да се живее.

28

Анонимен

преди 5 години

Идеята е да се вземат тези 16 милиона лева от клошарите и да се дадат на клошарските фирми. Опитват се да ги вземат и само 2-3 клошари да си разделят по 5 милиона лева.

27

Анонимен

преди 5 години

изкарвайте и вие бе смешки .Станете клошари

26

Анонимен

преди 5 години

"Великият" бизнес не иска да плаща за *** си, знаем. Те искат да качват *** си на служебните коли и да го изнасят в неизвестна посока, която ще стане известно мръснa.

25

ха сега

преди 5 години

А депутатите харчат повече само за 1 месец за служебни обяди !!!