27

Анонимен

преди 5 години

И ТОВА Е ЧИСТА ПРОПАГАНДА- ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, ВИСОКИ ПЕНСИИ, ДОБРО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И СИГУРНОСТ СА СЕРИОЗЕН МОТИВ 95% ДА ЗАСТАВАТ ЗАД СВОЯ ПРЕЗИДЕНТ. МИГРАНТИ СЪС САМОЛЕТИ, ПЕША И С КОРАБИ СЕ СТИЧАТ В БЛАГОДЕНСТВАЩАТА ДЪРЖАВА.

26

Анонимен

преди 5 години

Това, че Навални има няколкостотин привърженици в милионния Владивосток е много голям успех за него.

25

цезар

преди 5 години

Хайде стига сте плакали на чужд гроб. в България също възрастта беше 55 и 60 години като е вдигнаха излезели поне един българин да протестира. Или поне една партия да застана зад интересите на народа.

24

Анонимен

преди 5 години

Комуноидните запартъци обичат да окрадват пенсионните фондове и после да лъжат хората че няма пари, та да могат да вдигат възрастовата граница. И колхозните и "българските" червени отпадъци са същите изверги.

23

Анонимен

преди 5 години

"Средната пенсия на руснаците е 14 000 рубли на месец (230 долара)."Хахахаха. Фалирата Русия, под международни санкции има по-голяма средна пенсия от "рпоцъфтяващата" българия. Мухахахахахах.

22

Д

преди 5 години

Искат пенсия на 55 не на 65 като в бг

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Хи-хи.......ами не е за мислене, защото ВЪОБЩЕ НЯМАШ С КАКВО ДА МИСЛИШ! В България от четвърт век ВЕЧЕ НЕ СЕ МИСЛИ! ВЪРВИ СЕ ПО ЕДНО ФАТАЛНО ТЕЧЕНИЕ, КОЕТО ЩЕ НИ ЗАТРИЕ! След два неуспешни опита, сме се запътили към трета национална катастрофа!

20

Анонимен

преди 5 години

До до 10 - 14Ооооо....даааааа.........."официални данни"................ти явно, както си личи, ВЪОБЩЕ НЕ СИ ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!! Хи-хи-хи..........ами че те "официалните данни" посочваха банката леми брадърс като МНОГО СТАБИЛНА ТОЧНО ДВЕ СЕДМИЦИ ПРЕДИ ДА СЕ СРУТИ И ДА ПОВЛЕЧЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ в криза, от която еуропката още не е излязла!!!КОЛКО СТЕ СМЕШНИ!!! ВСИЧКИ ТИЯ "данни" са НАПРАВЕНИ ПО ПОРЪЧКА!!! Всъщност, на вас ли да ви ги разправям, виждате какво става и с нашата "социология" преди избори

19

Анонимен

преди 5 години

След Световното първенство по футбол, положението в Русия се очаква да е като след Третата световна война...къде ще емигрират оялите се милиардери на Путин & Со не е за мислене !България вече прие 400 хил. руски бежанци...да се готви за 4 милиона !

18

без пардон

преди 5 години

Покрай пенсионната реформа на Москва бая драскачи ще изкарат някоя и друга пара от западните посолства в Русия.

17

СДС

преди 5 години

Не мога да ги разбера т.нар. русофили / а всъщност платени човечета/. Атакуват всеки нормален тук, който пише, че нещо не е наред--а всъщност от заглавието на статията е видно , че: руснаците негодуват....а не българите. така че моля поправете си мерника--атакувайте руснаците, че не искат да работят до 65г. и да дочакат и да харчат щастливи цели 18 месеца огромната си пенсия.

16

Анонимен

преди 5 години

Путин ще обясни на оскотелия мужик, че санкциите на Запада са виновни и той отново ще изпадне в летаргия !

15

Анонимен

преди 5 години

Путин ще обясни на оскотелия мъжки, че санкциите на Запада са виновни и той отново ще изпадне в летаргия !

14

до 10

преди 5 години

Смей се1 като не можеш да четеш. Има официални данни в ООН и редица международни организации за средната продължителност на живота във всички държави. Дори и да въведеш само тези думи в Гугъл пак ще ти стане ясно.... Но ти явно не можеш да четеш...достоен си за съжаление....отивай спешно в магаданският университет--бери чемодан за Магадан--пееше Висоцки....

13

до 7

преди 5 години

Къде ще се крия не зная, но аз поне се подписвам гордо СДС , а ти се криеш като анонимен---та кой си ти всъщност? платено зелено човече, комплексирано нищожество или нещо подобно? Аз съм СДС - и ще си остана такъв........за разлика от теб, човек който очевидно смята, че България е само изтривалка на любимата ти Русия и за когото патриотизъм значи да целуваш краката на руснаците--справка Болен Сидеров.

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Майдан има в главата САМО НА ТАКИВА недорасляци като тебе!

11

annybody

преди 5 години

Добре де, а при нас Калфин рече и отсече: "Ще се пенсионирате, когато започнете да се наси#р#те.И ние така и направихме, какво пък толкова искат руснаците, да се пенсионират преди да започнат да се наси#ат? Леле, какво нахалство!

10

Анонимен

преди 5 години

До до 4 - 6Ха-ха-ха................не ме карай да се смея, защото е МНОГО ТЪЖНО!!! "Средна продължителност на живота в България".......ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ???? ЧИЯ ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ, НА БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ОТ СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ, КОИТО СЕ БРОЯТ НА ПРЪСТИ???? България не е София!!!! А и там не се знае колко са младото поколение! КЪДЕ НИ Е МЛАДЕЖТА, КОЯТО РАЖДА - ИЗВЪН СТРАНАТА! А ние се топим със всяка изминала година!!! Мддааа.......да сравняваш ЖИВОТ И ДОИЗЖИВЯВАНЕ.........тъжно и жалко!!!

9

яверт

преди 5 години

Вие се делете на русофили и русофоби,американофили и американофоби,без да разберете,че света се управлява от едни хора и всички големи политици са техни пионки.Войната е срещу цялото човечество,целта е пълен контрол.

8

Анонимен

преди 5 години

След Мондиала...хайде на Майдана !