Ако искате да не ви загарят съдовете,не гответе в тях,карайте само на скара,хем е и по вкусно.
МИ ТЕ ТЕФЛОНОВИТЕ НЕ ЗАГАРЯТ, РОЖБО, ЗАЩО ДА ГИ ТЪРКАМ?МЪЧИХ ЕДНА ТЕФЛОНОВА ТЕНДЖЕРА ДА ЗАГОРИ, НЕ ЩЕ И НЕ ЩЕ. Т`ВА Е.
Идея 1 - Не оставяйте съда да заформи, като за начало.Идея 2 - Инвестирайте в по-хубаво съдове.ако губите по 2 часа в търкане на съда, даже и веднъж седмично, това са 104 часа на година, загуба. За 104 часа, все щяхте да изработите за свястна тенджера.
По-лесно е да напълните загорелия съд с вода и добавите миялен препарат. След товада оставите така приготвения съд цяла нощ. Сигурно имате и втора тенджера, така че загорелият съд няма да ви трябва веднага. На другия ден може да го сложите на котлона и почистите с телената четка. Но тя може и да не ви потрябва, защото водата е свършила половината работа през нощта.
...Започнете да разбърквате с шпатола...Само дето се пише ШПАТУЛА, а не ШПАТОЛА!!! Моме, нещо си скарана с БЪЛГАРСКИЯ!!!
Абе какви ТРИКОВЕ са това бе? Това е най-нормален начин за миене на загорял съд.То че интернет поколението е задръстено,ама чак толкова ли?
Търкате с часове... Трикове за загорели съдове