13

Ангелина

преди 5 години

Гответе и не се заплесвайте в Facebook!

12

внимавайте

преди 5 години

От много търкане на жена ми тенджерата стана на фурна.

11

****

преди 5 години

Ако искате да не ви загарят съдовете,не гответе в тях,карайте само на скара,хем е и по вкусно.

10

?

преди 5 години

Какво е туй "шпатола"???

9

дайте

преди 5 години

трикове за почистване на загорелия тиган отвън,за отвътре и баба знае

8

Анонимен

преди 5 години

МИ ТЕ ТЕФЛОНОВИТЕ НЕ ЗАГАРЯТ, РОЖБО, ЗАЩО ДА ГИ ТЪРКАМ?МЪЧИХ ЕДНА ТЕФЛОНОВА ТЕНДЖЕРА ДА ЗАГОРИ, НЕ ЩЕ И НЕ ЩЕ. Т`ВА Е.

7

Анонимен

преди 5 години

Наръсвате със сода бикарбонат и после заливате с оцет

6

Анонимен

преди 5 години

Идея 1 - Не оставяйте съда да заформи, като за начало.Идея 2 - Инвестирайте в по-хубаво съдове.ако губите по 2 часа в търкане на съда, даже и веднъж седмично, това са 104 часа на година, загуба. За 104 часа, все щяхте да изработите за свястна тенджера.

5

Анонимен

преди 5 години

Купете си книга за начинаещи готвачи и не бъдете ***.

4

Бау

преди 5 години

Аз търкам само талони за лотария! :D

3

И.Б.

преди 5 години

По-лесно е да напълните загорелия съд с вода и добавите миялен препарат. След товада оставите така приготвения съд цяла нощ. Сигурно имате и втора тенджера, така че загорелият съд няма да ви трябва веднага. На другия ден може да го сложите на котлона и почистите с телената четка. Но тя може и да не ви потрябва, защото водата е свършила половината работа през нощта.

2

До Михаела Лазарова

преди 5 години

...Започнете да разбърквате с шпатола...Само дето се пише ШПАТУЛА, а не ШПАТОЛА!!! Моме, нещо си скарана с БЪЛГАРСКИЯ!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Абе какви ТРИКОВЕ са това бе? Това е най-нормален начин за миене на загорял съд.То че интернет поколението е задръстено,ама чак толкова ли?