8

кера

преди 5 години

Има решение: Ябълкатана главата, лъка изстрелва стрелата 10 см по-ниско

7

Анонимен

преди 5 години

Точно Марешки тръгнал да говори за морал!

6

Гробокопач

преди 5 години

Добрият момент, Борисов да си подаде оставката, бе този, когато се разрази скандалът С ЧЕЗ, но той под давление на Патриотарите, не, та не и излезе по телевизията да лае срещу нас като побесняло куче. Затова сега идва лошият момент за подаване на оставката, тъй като мурафетът "Бойко взе парите и избяга", свърши. Сега тука, на пангара, отчет на откраднатото и връщане. Така, остров Амулиани в Гърция, става държавна собственост на България!

5

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Няма как да спрем сделката !!! Освен остров Оня иска да има и ел.дружество !

4

Анонимен

преди 5 години

До 4 червен анонимник. Ами няма, защото ти си написал абсолютни глуппости.

3

Анонимен

преди 5 години

Нещо за новата цена на тока няма ли да напишете ?Нещо за Бойко Енергетика, обединителят на Северна Македония и на Западните Балкани ?Нещо за протежето му Гинка Теменужкова, чрез която си купи и ЧЕЗ ?

2

Летище София

преди 5 години

Спокойно концесията вече е дадена на Сатлийски,не се търси концесионер Сталийски съм го сложил да *** защото баща му ми е супер приятел,и жена му Вили Сечкова,така че народе ще плащате от вашите пари на Сталийски.

1

Анонимен

преди 5 години

Спокойно концесията вече е дадена на Сатлийски,не се търси концесионер Сталийски съм го сложил да ла.па защото баща му ми е супер приятел,и жена му Вили Сечкова,така че народе ще плащате от вашите пари на Сталийски.